Pasfoto's

 1. Online je rijbewijs verlengen

  Online je rijbewijs verlengen

  Online je rijbewijs verlengen

  Het verlengen van je rijbewijs of toevoegen van een categorie kan tegenwoordig eenvoudig en snel online via de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Geen lange wachtrijen meer bij het gemeentehuis , je regelt het gewoon vanuit je eigen huis. In deze blog leggen we uit hoe makkelijk je op één onze 6 vestigingen in Den Haag en Pijnacker Nootdorp je rijbewijs kan verlengen. 

  Bij ons verleng je je rijbewijs in een handomdraai. Sinds 1923 zijn wij dé specialist voor het laten maken van de perfecte digitale pasfoto voor het verlengen van je rijbewijs. Nu

  Lees meer »
 2. Pasfoto laten maken voor een paspoort

  Pasfoto laten maken voor een paspoort

  Pasfoto's laten maken voor een paspoort

  Wil je indruk maken met je identiteitsdocumenten? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten maken professionele pasfoto's die echt opvallen! Onze fotografen zijn specialisten in het maken van pasfoto's die niet alleen aan de normen voldoen, maar ook je beste kant laten zien.

  Laat je niet verrassen door wazige of saaie pasfoto's en kies voor kwaliteit en stijl die opvalt! Op alle vestigingen van NEBO de fotospecialist in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp kun je snel en eenvoudig pasfoto's laten maken die perfect geschikt zijn voor je paspoort, visum of rijbewijs. Of je nu een nieuwe aanvraag doet, je paspoort vernieuwt , je rijbewijs verlengt of een visumaanvraag indient,

  Lees meer »
 3. Digitaal je rijbewijs verlengen

  Digitaal je rijbewijs verlengen

  Rijbewijs verlengen Den Haag en Pijnacker Nootdorp

  Is het weer bijna tijd om je rijbewijs te verlengen? We hebben echt fantastisch nieuws. Je rijbewijs verlengen gaat bij ons wel heel erg makkelijk. Wij zijn sinds 1923 de specialist voor het maken van een goede pasfoto voor het verlengen van je rijbewijs. Je kan bij ons terecht voor het digitaal verlengen van je rijbewijs. Binnen twee dagen ligt je rijbewijs al weer klaar.

  Rijbewijs verlengen

  Vroeger was het zo dat je voor het verlengen van je rijbewijs twee keer naar het stadhuis of stadsdeelkantoor toe moest om dit te regelen. Een keer voor de aanvraag en vervolgens moest je een paar weken later een tweede keer naar het stadhuis om het rijbewijs weer op te halen. 

  Nu we het allemaal steeds drukker gaan krijgen en weinig tijd over hebben voor zaken zoals het verlengen van je rijbewijs,

  Lees meer »
 4. Officiële pasfoto voor paspoort en andere identiteitsbewijzen

  Wanneer je voor een nieuwe identiteitskaart of paspoort een officiële pasfoto laat maken, moet deze voldoen aan de eisen die hier van overheidswege aan worden gesteld. De specifieke pasfoto eisen voor een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort zijn tot in detail terug te vinden in een fotomatrix die je in zijn geheel op de website van de Rijksoverheid kunt bekijken. Maar wij helpen je natuurlijk graag met een goede voorbereiding, zodat je bij een van onze professionele fotografen je mooiste pasfoto kunt laten maken. In dit artikel de officiële pasfoto eisen op een rij. 

  Lees meer »
 5. Pasfoto laten maken

  Waar kan ik een pasfoto laten maken voor mijn rijbewijs, paspoort of visum? Op alle vestigingen van NEBO in Den Haag en Pijnacker Nootdorp kan je terecht voor het laten maken van een pasfoto. Nu we de Corona perikelen weer een beetje achter ons gaan laten zie je de mensen weer volop vakantie gaan. Vergeet niet na te kijken of je paspoort of rijbewijs niet verlopen is. Waar kan je dan terecht voor het laten maken van een pasfoto?

  Lees meer »
 6. Goed voorbereid op reis | Pasfoto voor paspoort, identiteitskaart en rijbewijs

  We mogen na lange tijd weer reizen (kijk voor reisadvies op de website van het RIVM). Wees dus goed voorbereid en controleer je paspoort, identiteitskaart en rijbewijs op geldigheid. Ga je op vakantie en heb je een Visum nodig? Wij zijn op de hoogte van alle regels. Wij zijn gecertificeerd voor het maken van officiële pasfoto’s. Geef maar aan voor welke land je de pasfoto nodig hebt en wij zorgen er voor dat de pasfoto aan de gestelde eisen voldoet.

  Lees meer »
 7. Pasfoto’s laten maken in Den Haag en Nootdorp

  Pasfoto maken Den Haag en Nootdorp

  Wil je graag een pasfoto laten maken? Bij ons kan je voor rijbewijs, paspoort, identiteitskaart, visum of andere officiële document terecht voor het laten maken van een officiële pasfoto. Je hoeft voor het maken van een pasfoto geen afspraak te maken. Op iedere moment van de dag ben je welkom en de pasfoto is binnen een paar minuten gemaakt.

  Lees meer »
 8. Officiële pasfoto’s laten maken in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp

  Officiële pasfoto’s laten maken in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp

  Wanneer je een pasfoto wilt laten maken die aan alle gestelde eisen voldoet van een paspoort, rijbewijs of visum dan ben je bij NEBO de fotospecialist zeker op het juiste adres. Onze fotografen zijn speciaal opgeleid voor het maken van een goede pasfoto. 

  Lees meer »
 9. Pasfoto’s maken in Den Haag en Nootdorp doe je bij NEBO de fotospecialist

  Pasfoto maken in Den Haag en Nootdorp NEBO

  Wil je een pasfoto laten maken voor rijbewijs, vaarbewijs, identiteitskaart, visum of paspoort dan ben je bij NEBO op het juiste adres. Wij zijn sinds 1923 de specialist voor het laten maken van een goede pasfoto. Je kan op alle zes de vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp pasfoto’s laten maken.

  Lees meer »
 10. Pasfoto’s maken in Pijnacker Nootdorp | Dit team staat voor je klaar

  pasfoto maken fotograaf fotowinkel Pijnacker Nootdorp

  Wanneer je in de omgeving van Pijnacker Nootdorp woont en je graag een pasfoto zou willen laten maken dan is onze vestiging in Nootdorp (“Parade”) een prima adres om een goede pasfoto te laten maken. Je kan op deze vestiging terecht voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs, visum of paspoort. Ook het laten maken van een digitale pasfoto is geen probleem. We stellen je graag voor aan ons team Pijnacker Nootdorp.

  Lees meer »
Pagina