Betalingsmogelijkheden.

Via onze winkels:

  • Contant
  • PIN
  • Creditcard / alleen Visa en Mastercard
  • Maestro

Via onze webwinkel:

  • I-Deal
  • Creditcard / alleen Visa en Mastercard
  • Maestro
  • Vooruitbetaling
  • Rembours ( Eigen pakketdienst )

iDEAL:
Je plaatst een bestelling in onze webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kies je als betaalmethode iDEAL en selecteer je de bank. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je geeft akkoord voor de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Credit Card:
Wij accepteren Credit Card betalingen bij afhalen in onze winkel en bij afrekenen op onze website. Let op: In onze winkel zijn de pinautomaten voorzien van de nieuwste technologie; Je dient dus altijd uw pincode van je Credit Card in te voeren!

Vooruitbetaling/ bankoverboeking:
De werkwijze is als volgt: Je maakt het totaalbedrag van de bestelling (je ontvangt dit via de mail) over op rekeningnummer NL74RABO0156869160 t.n.v. NEBO. Je vermeldt bij de betalingsspecificatie het factuurnummer, zoals deze in de mail die naar je toe wordt gestuurd staat vermeld. Direct na ontvangst van je betaling sturen wij de bestelling op, indien voorradig, en je ontvangt dan tevens de factuur.:

Betalen bij onze koerier (rembours):
Je kunt ervoor kiezen om je bestelling met onze eigen NEBO pakketdienst bij je thuis of op je werk te laten bezorgen. Ook bij onze koerier kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt contant betalen of met je pinpas. Uiteraard stellen wij je in de gelegenheid om je bestelling voor betaling even te controleren. De verzendkosten zijn €20,- als je ervoor kiest je bestelling te verzenden via de eigen pakketdienst van NEBO.


Alle prijzen die op de site vernoemd staan zijn inclusief BTW tenzij uitdrukkelijk anders vermeld

Teruggave BTW Particulier niet EU Burger: Koopt U als particulier, normaal verblijvend buiten de EU, producten gekocht bij NEBO de foto specialist en voert U deze producten binnen 3 maanden na aankoop uit, dan kunt u via ons bedrijf de BTW terugvorderen. Er zijn echter een aantal voorwaarden aan verbonden:

Teruggave btw
Je koopt de producten (incl. btw) bij ons in de winkel. Belangrijk is dat je de naam en residentie buiten de EU op de factuur laat zetten. De totale waarde van de factuur moet ten minste € 100, - bedragen. Het rekeningnummer waarop het btw bedrag wordt gestort moet een IBAN-nummer zijn waarvan tevens het BIC-nummer dient te worden doorgegeven.* Je zorgt zelf bij het verlaten van Europa voor een uitvoerstempel bij het betreffende douanekantoor in de EU (bv. Bij de Douane op Schiphol) op de originele factuur en stuurt, bij voorkeur aangetekend, dit vergezeld van een kopie van je paspoort, waaruit blijkt dat je normaal buiten de EU verblijft, samen met je bank/giro gegevens naar NEBO de fotospecialist , Postbus 75, 2630 AB NOOTDORP. Wij maken de door betaalde btw onder aftrek van € 29,50 servicekosten op je rekening over. Indien niet aan alle bovenstaande voorwaarden is voldaan kan geen restitutie plaatsvinden. Voor de goede orde delen wij u mede dat bovenstaande punten voorwaarden van de Nederlandse Belastingdienst zijn.

* Indien de tegenrekening geen IBAN- en BIC rekening is dan wordt er € 10, - aan wissel/valuta kosten gerekend, waardoor de betaalde btw onder aftrek van € 10,- op uw rekening wordt overgemaakt.

Aankopen gedaan vanuit het buitenland worden altijd inclusief btw gefactureerd. Voor business to business maken wij hierop geen uitzondering.

 Btw teruggaaf is een service van ons bedrijf en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.