Outdoor

Fotograferen in de natuur vraagt extra voorbereiding. Het outdoor klimaat is vooral in Nederland zo veranderlijk als… het weer. De weersomstandigheden kunnen van grote invloed zijn op de kwaliteit van uw foto’s. Wanneer u dieren wilt fotograferen in hun natuurlijke habitat, zal camouflage uw leven gemakkelijker maken.

Producten 1-12 van 40

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Outdoor Camera’s

Neboweb biedt verschillende wildcamera’s aan van merken als Bresser, Bushnell, Denver en National Geographic. Deze outdoor camera’s zijn speciaal ontworpen voor fotograferen in de natuur. De camera’s zijn gecamoufleerd en beschikken over bewegingssensoren zodat er alleen foto’s gemaakt worden als er actie in beeld is.

Gecamoufleerde Schuiltenten

Natuurfotografie is voor de geduldige fotograaf. Misschien kent u het verhaal van de fotograaf die in 6 jaar 720.000 foto’s maakte voordat het perfecte shot vastgelegd was van een ijsvogel. Om je te beschermen tegen weersomstandigheden is een schuiltent een goede optie. Naast bescherming tegen de elementen zijn de schuiltenten tevens goed gecamoufleerd, hierdoor gaat u op in de omgeving. Bekijk schuiltenten van Stealth Gear en Walimex.

Specialistische Kledij voor de Outdoor Fotograaf

Bescherm uzelf en hou het comfortabel met de juiste kleding. Vooral de juiste handschoenen maken een wereld van verschil. Kunt u gemakkelijk bij de knoppen, zonder dat uw handen verkrampen door de kou? In ons assortiment vindt u handschoenen speciaal ontworpen voor fotografen, waarbij de vingers gemakkelijk vrij gemaakt kunnen worden. Met merken als Hama, Kaiser, MacWet Gloves en Stealth Gear zit u er warm bij.

Toebehoren

Voor de lange klussen is het fijn dat u niet de hele dag hoeft te staan. Speciaal voor outdoor fotografie zijn er loopstoelen ontwikkeld door Walkstool. Dit zijn lichtgewicht krukken die u gemakkelijk uitvouwt en meeneemt. Door het tripod design zit u altijd stevig en kunt u ook stabiel fotograferen. Stealth Gear biedt nog zitkussens en extra camouflage mogelijkheden.

Bescherm Elektronica met Regenhoezen

Onmisbaar voor de outdoor fotograaf zijn regencovers voor uw camera apparatuur. De elektronica is foto- en videocamera’s zijn uiterst gevoelig en moeten te allen tijde beschermd worden tegen water. Ook bij kunstmatige regenshoots of (water)sport gelegenheden zijn regenhoezen aan te bevelen. In ons assortiment vindt u speciale covers op maat gemaakt voor uw toestel. Komt u er niet uit? Vraag dan een van onze medewerkers voor professioneel advies.

Onderwaterbehuizing

Bescherming tegen spatwater is één ding, onder water fotograferen is echt een stap verder. Speciaal voor fotografie onder water kunnen we u onderwaterbehuizing aanbieden voor Canon en Olympus camera’s. Deze onderwaterbehuizen houden uw camera gegarandeerd beschermd tegen water, zonder de in te boeten op kwaliteit van de foto’s.