Lenzen & Objectieven

Met meer dan 1400 objectieven en accessoires vindt u gegarandeerd een passende oplossing voor elk fotomoment. Om te beginnen maakt u gebruik van de filter functie om direct naar de relevante productgroep zoals objectieven, adapters of filters te gaan. Daarnaast kun je bij ons uit een ruim assortiment lensfilters kiezen

Producten 1-12 van 804

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Welk objectief past het best bij u?

Door het enorme aanbod van objectieven is het vergelijken en kiezen van een mooi objectief die bij je past voor je spiegelreflex- of systeemcamera een spannende, maar leuke opgave. Uiteraard is het budget een belangrijke factor maar ook de kwaliteit van het objectief speelt een belangrijke rol. Maar wat zijn nu belangrijke eigenschappen waaraan jouw objectief moet voldoen? Bij NEBO hebben we de objectieven opgedeeld in verschillende categorieën.

Standaard objectieven

De standaard objectieven zijn de meest verkochte objectieven. De doorsnee consument vindt hier al snel het juiste objectief. Hoe werkt het precies? De sterkte van het objectief wordt uitgedrukt in een getal. Hoe lager het getal des te breder je beeld wordt, andersom wanneer het getal hoger wordt haal je steeds meer naar je toe. Bekijk direct welk objectief bij u past.

Tele objectieven

Wanneer je tijdens het fotograferen op grote afstanden het onderwerp naar je toe zou willen halen is de keuze snel gemaakt. Je kiest dan voor een tele objectief, deze zijn er in verschillende soorten. Het is belangrijk om bij het maken van je keuze ook de lichtsterkte in de gaten te houden. Telelenzen hebben vaak door het enorme bereik van de lens wat meer licht nodig. Leg je de lat hoog dan kun je kiezen voor het boven segment. Deze objectieven zijn vaak in het wit afgewerkt, makkelijk te herkennen dus. Een telelens of zoomlens online kopen doe je bij NEBO.Bestel eenvoudig de populairste objectief merken online zoals Canon telelenzen, Nikon telelenzen, Sony telelens of Panasonic telelenzen of laat je adviseren door onze experts.

Groothoek objectieven

De naam groothoek zegt het al. Hierbij fotografeer je met een compact objectief die makkelijk mee te nemen is in je cameratas en waarbij de nadruk van het fotograferen ligt op een breder beeld. De groothoeklens wordt veel gebruikt in de natuur maar ook binnen in huis is deze lens goed te gebruiken. Klik hier voor het enorme aanbod groothoek objectieven.

Macro lens

De macro lens wordt steeds meer verkocht. Met deze lens kan je echt van heel dichtbij het onderwerp fotograferen. De hoogte van het getal bepaalt grotendeels hoe dicht je het onderwerp kan benaderen. Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt zal je ervaren dat je met een macro objectief zeer fraaie foto’s kunt maken. Een macro objectief kan verder ook voor andere vormen van fotografie gebruikt worden, dus niet alleen voor macro foto’s. Klik hier voor alle macro lenzen.

Uw speciaalzaak voor fotocamera en accessoires

Voor objectieven en bijbehorende accessoires is NEBO een vertrouwde naam sinds 1923. Ambachtelijke vakkennis in de online wereld is zeldzaam. In onze uitstekend beoordeelde webshop helpen we u graag aan de juiste camera of lens.

Het vastleggen van beelden is magisch, zowel een vak als een passie. Kunst en emotie. Wij willen graag dat u zo creatief kunt zijn als mogelijk, en daar horen geen technische beperkingen bij. Onze adviseurs in 6 vestigingen zijn opgeleid zodat ze u perfect kunnen informeren over welk objectief het beste gebruikt kan worden in uw specifieke situatie.