Monopods

Een monopod is een statief met één poot. Het is een handig hulpmiddel wanneer je de fotocamera wilt stabiliseren en tegelijkertijd ook je  bewegingsvrijheid wil blijven behouden. Vergeleken met een normaal statief met drie poten neemt een eenbeenstatief veel minder ruimte in beslag én dat is een groot voordeel. Een monopod neem je dus makkelijk mee in je cameratas. Wij bevelen de monopod statieven van het merk Leofoto aan.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Wil je een monopod statief kopen

Als fotograaf weet je dat sommige momenten snel gaan en je geen tijd hebt om een volledig statief op te zetten. Onze monopod statieven bieden de perfecte balans tussen stabiliteit en mobiliteit, zodat je altijd klaar bent om dat perfecte schot vast te leggen.

Snel en makkelijk mee te nemen

Onze monopod statieven zijn snel inzetbaar en klaar voor gebruik in een oogwenk. Geen gedoe met ingewikkelde opstellingen. Dat betekent dat je die spontane momenten nooit meer mist.

Stabiliteit op één poot

Ondanks hun slanke ontwerp bieden onze monopods uitstekende stabiliteit. Ze helpen bij het verminderen van trillingen en onscherpte, wat resulteert in scherpere foto's, zelfs bij weinig licht.

Licht van gewicht 

Onze monopods zijn gemaakt van lichtgewicht materialen, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn. Perfect voor reizen, wandelingen, sportevenementen en meer.

Aanpasbaar 

Met verstelbare hoogtes en verschillende bevestigingsmogelijkheden voor camera's en smartphones, zijn onze monopods veelzijdig genoeg voor verschillende situaties.

Robuuste kwaliteit

We begrijpen dat jouw apparatuur een ruwe behandeling kan ondergaan. Daarom zijn onze monopod statieven gemaakt van duurzame materialen om langdurige prestaties te garanderen.
 
Met onze monopod statieven kun je de vrijheid en flexibiliteit van mobiel fotograferen ervaren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Klaar om die perfecte momenten vast te leggen?
 
Wacht niet langer! Bestel nu en ervaar de stabiliteit en veelzijdigheid van onze monopod statieven. Laat geen enkel belangrijk moment aan je voorbijgaan.