Pasfoto’s laten maken in Den Haag: het vertrouwde adres sinds 1923

Je pasfoto’s moeten gelijk goed zijn. Je wilt tenslotte niet dat de pasfoto’s aan de balie van het gemeentehuis worden geweigerd. Prijs is daarbij een overweging en natuurlijk wil je snel geholpen worden. Daarom kies je voor een vestiging van NEBO in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp om je pasfoto’s te laten maken.

Speciaalzaak voor al je pas- en profielfoto’s

Al sinds 1923 is NEBO dé speciaalzaak voor fotografie in Den Haag en omstreken. Je bent dus verzekerd van hoge kwaliteit en kennis van zaken door jarenlange ervaring. Pasfoto’s en profielfoto’s laten maken bij NEBO betekent:

  • Digitale pasfoto’s per e-mail ontvangen
  • Pasfoto’s volgens de eisen van Binnenlandse Zaken
  • Pasfoto’s voor buitenlandse visa, greencards en identiteitsbewijzen
  • Professionele profielfoto’s voor sociale media
  • Foto’s op afspraak thuis gemaakt

Pasfoto’s volgens nationale en internationale eisen

In Nederland stelt de overheid eisen aan pasfoto’s wat betreft maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, houding, uitdrukking, bril en belichting. Ook in andere landen zijn pasfoto’s aan specifieke eisen gebonden. Onze pasfoto’s voldoen ook aan landen als de Verenigde Staten van Amerika, Polen, Engeland, Frankrijk, Canada, India, Rusland, Irak en Australië.

Wij zijn op de hoogte van alle geldende normen en zorgen dat de foto’s hieraan voldoen. Zo maken we bij onze vestiging aan de Bankastraat in Den Haag, in de buurt van alle grote ambassades, ook foto’s met een andere kleur achtergrond.

afspraak pasfoto's

Gecertificeerde fotovakhandel

In alle vestigingen van NEBO in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp maken wij gebruik van de nieuwste digitale pasfotosystemen. NEBO is officieel gecertificeerd door de Stichting Nederlandse fotovakhandel. Dat betekent dat al onze verkoopmedewerkers speciaal zijn opgeleid voor het maken van de juiste pasfoto.

De kwaliteit van onze foto’s heeft samenwerkingen voortgebracht met verzorgingshuizen, scholen en bedrijven als Cap Gemini, KPN en Getronics. Ook in de sport maken we foto’s voor supportersverenigingen van Ajax en Feyenoord en de sportbond NOC NSF.

Pasfoto’s laten maken op locatie in Den Haag

Woon je in de regio Den Haag en ben je slecht ter been? Of ben je om andere redenen niet in staat om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij komen bij je thuis om de pasfoto te maken. Maak een afspraak via onze klantenservice.

Pasfoto’s: snel en met e-mailverzendservice

Tegenwoorden wordt vaak een digitale versie van je pasfoto’s gevraagd, voor bijvoorbeeld OV-chipkaart, rijbewijs, visum, paspoort of sportpas.

Bij NEBO maken we pasfoto’s met de nieuwste digitale systemen, waarbij je ze eerst op het beeldscherm kunt beoordelen. Ben je tevreden, dan drukken we direct af en/of sturen ze je per e-mail toe. Toch niet helemaal tevreden? Dan maken wij een nieuwe foto voor dezelfde prijs. Tijdelijk ontvangt je een complete tweede set pasfoto’s voor slechts € 1,- extra.
Maak online een afpraak bij een van onze vestigingen om pasfoto's te laten maken

Profielfoto voor sociale media

Naast pasfoto’s voor je officiële documenten verzorgen wij ook graag je profielfoto’s voor LinkedIn of Facebook. Kwaliteitsfoto’s waarbij je je professioneel kunt presenteren. Wij mailen je het fotobestand na betaling direct toe, zodat je ze naar wens kunt gebruiken.

afspraak pasfoto's

Wil je meer weten? Bel gerust naar 070-3040777, mail naar pasfoto@neboweb.nl of kom langs in een van onze 6 vestigingen in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp.