Pasfoto’s laten maken in Den Haag | Nootdorp: het vertrouwde adres sinds 1923

Je pasfoto’s moeten gelijk goed zijn. Je wilt tenslotte niet dat de pasfoto’s aan de balie van het gemeentehuis worden geweigerd. Prijs is daarbij een overweging en natuurlijk wil je snel geholpen worden. Daarom kies je voor een vestiging van NEBO in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp om je pasfoto’s te laten maken.

Pasfoto laten maken tijdens COVID19

Ondanks de maatregelen, is het maken van een pasfoto gewoon mogelijk. Je bent de hele dag welkom.

 • Leyweg 1046 Den Haag 070-3666243
 • Bankastraat 62 Den Haag 070-3552197
 • Theresiastraat  28 Den Haag 070-3825175
 • Frederik Hendriklaan 243a Den Haag 070-3502605
 • Korte Poten 8 Den Haag (centrum) 070-3462252
 • Lange Baan 7 Pijnacker-Nootdorp 015-3619442

Speciaalzaak voor al je pas- en profielfoto’s

Al sinds 1923 is NEBO dé speciaalzaak voor fotografie in Den Haag en omstreken. Je bent dus verzekerd van hoge kwaliteit en kennis van zaken door jarenlange ervaring. Pasfoto’s en profielfoto’s laten maken bij NEBO betekent:

 • Digitale pasfoto’s per e-mail ontvangenNebo pasfoto maken
 • Pasfoto’s volgens de eisen van Binnenlandse Zaken
 • Pasfoto’s voor buitenlandse visa, greencards en identiteitsbewijzen
 • Professionele profielfoto’s voor sociale media
 • Foto’s op afspraak thuis gemaakt

Pasfoto van baby of kleuter | Officiële kind pasfoto's

Onze officiële fotografen maken de mooiste pasfoto's. Ook voor het maken van een baby pasfoto of een pasfoto van een kleuter, kun je bij ons terecht. Natuurlijk houden we rekening met het kind en zorgen we voor een ontspannen sfeer, waarbij centraal staat dat je kind een leuke ervaring heeft én naar huis gaat met een officiële pasfoto. We zijn op de hoogte van alle eisen bij pasfoto's, maar houden ook zeker rekening met de omstandigheden. Te uitbundig lachen op een pasfoto mag helaas niet, maar je kind hoeft natuurlijk niet chagrijnig of in tranen op een pasfoto te staan. Wij zorgen voor een mooie maar goedgekeurde pasfoto, waarbij we je na het schieten van de foto deze zelf nog kunt goedkeuren ook.

Gecertificeerde fotovakhandel

In alle vestigingen van NEBO in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp maken wij gebruik van de nieuwste digitale pasfotosystemen. NEBO is officieel gecertificeerd door de Stichting Nederlandse fotovakhandel. Dat betekent dat al onze verkoopmedewerkers speciaal zijn opgeleid voor het maken van de juiste pasfoto. Onze vestiging aan de Korte Poten 8 midden in het centrum van Den Haag is op de eerste en laatste zondag van de maand geopend. 

De kwaliteit van onze foto’s heeft samenwerkingen voortgebracht met verzorgingshuizen, scholen en bedrijven als Cap Gemini, KPN en Getronics. Ook in de sport maken we foto’s voor supportersverenigingen van Ajax en Feyenoord en de sportbond NOC NSF.

Rijbewijs digitaal verlengen

NEBO is door de RDW erkend als fotograaf voor het maken van pasfoto's, zodat je in onze vestiging digitaal je rijbewijs kunt verlengen. Laat in een van onze vestigingen je pasfoto's maken en wij sturen deze digitaal door naar de RDW, zodat je niet langer naar het stadsdeelkantoor hoeft om je rijbewijs te verlengen. Bovendien ligt je nieuwe rijbewijs al binnen 2 werkdagen voor je klaar. Meer informatie over digitaal je rijbewijs verlengen, lees je op onze speciale RDW erkende pasfoto pagina.

Verlenging rijbewijs online aanvragen | RDW

Wanneer je je Nederlands rijbewijs moet verlengen en staat ingeschreven in een gemeente die deelneemt aan "Digitaal aanvragen rijbewijs", dan kun je rechtstreeks op de website van de RDW deze aanvraag indienen. NEBO is een RDW erkende fotograaf en kan om die reden je begeleiden in dit proces. Om je rijbewijs digitaal te verlengen verwijzen we je naar de RDW pagina verlenging rijbewijs online aanvragen.

pasfoto maken voor digitaal rijbewijs verlengen

Pasfoto's klaar terwijl je wacht. Kom langs in onze vestigingen

NEBO heeft als pasfoto specialist in al haar vestigingen de nieuwste digitale pasfotosystemen. Kom langs in een van onze vestigingen en een van onze collega's zorgt voor professionele pasfoto's die je direct mee krijgt. 

Pasfoto’s laten maken op locatie in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp

Woon je in de regio Den Haag en ben je slecht ter been? Of ben je om andere redenen niet in staat om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij komen bij je thuis om de pasfoto te maken. Maak een afspraak via onze klantenservice.

Pasfoto’s: snel en met e-mailverzendservice

Tegenwoorden wordt vaak een digitale versie van je pasfoto’s gevraagd, voor bijvoorbeeld OV-chipkaart, rijbewijs, visum, paspoort of sportpas.

Bij NEBO maken we pasfoto’s met de nieuwste digitale systemen, waarbij je ze eerst op het beeldscherm kunt beoordelen. Ben je tevreden, dan drukken we direct af en/of sturen ze je per e-mail toe. Toch niet helemaal tevreden? Dan maken wij een nieuwe foto voor dezelfde prijs. Tijdelijk ontvangt je een complete tweede set pasfoto’s voor slechts € 1,- extra.
Maak online een afpraak bij een van onze vestigingen om pasfoto's te laten maken. 

afspraak pasfoto's              of kom langs zonder afspraak in een NEBO winkel              Nebo vestigingen

Wil je meer weten? Bel gerust naar 070-3040777 of mail naar pasfoto@neboweb.nl

pasfoto voor rijbewijs maken Den Haag