Pasfoto’s laten maken in Den Haag | Pijnacker-Nootdorp: het vertrouwde adres sinds 1923

Je pasfoto’s moeten gelijk goed zijn. Je wilt tenslotte niet dat de pasfoto’s aan de balie van het gemeentehuis worden geweigerd. Prijs is daarbij een overweging en natuurlijk wil je snel geholpen worden. Daarom kies je voor een vestiging van NEBO in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp om je pasfoto’s te laten maken.

Pasfoto laten maken regio Den Haag

Voor het laten maken van een professionele pasfoto voor je rijbewijs of paspoort ga je naar NEBO. Je bent de hele dag welkom. Ook voor het laten maken van een digitale pasfoto voor bijvoorbeeld het digitaal verlengen van je rijbewijs, kun je bij ons terecht. Een digitale pasfoto laten maken is ook geschikt voor je ov-chipkaart, visum, paspoort, studentenpas of een sportpas. Officiële pasfoto maken rijbewijs en paspoort

 • Leyweg 1046 Den Haag 070-3666243
 • Bankastraat 62 Den Haag 070-3552197
 • Theresiastraat  28 Den Haag 070-3825175
 • Frederik Hendriklaan 243a Den Haag 070-3502605
 • Korte Poten 8 Den Haag (centrum) 070-3462252
 • Lange Baan 7 Pijnacker-Nootdorp 015-3619442

Fotospecialist voor al je pas- en profielfoto’s

Al sinds 1923 is NEBO dé speciaalzaak voor fotografie in Den Haag en omstreken. Je bent dus verzekerd van hoge kwaliteit en kennis van zaken door jarenlange ervaring. Pasfoto’s en profielfoto’s laten maken bij NEBO betekent:

 • Digitale pasfoto’s per e-mail ontvangenRijbewijs pasfoto digitaal verlengen rijbewijs RDW
 • Pasfoto’s volgens de eisen van Binnenlandse Zaken
 • Pasfoto’s voor buitenlandse visa, greencards en identiteitsbewijzen
 • Professionele profielfoto’s voor sociale media
 • Foto’s op afspraak thuis gemaakt

Rijbewijs digitaal verlengen

NEBO is door de RDW erkend als fotograaf voor het maken van pasfoto's, zodat je in onze vestiging digitaal je rijbewijs kunt verlengen. Laat in een van onze vestigingen je pasfoto's maken en wij sturen deze digitaal door naar de RDW, zodat je niet langer naar het stadsdeelkantoor hoeft om je rijbewijs te verlengen. Bovendien ligt je nieuwe rijbewijs al binnen 2 werkdagen voor je klaar. Meer informatie over digitaal je rijbewijs verlengen, lees je op onze speciale RDW erkende pasfoto pagina.

Verlenging rijbewijs online aanvragen | RDW rijbewijs digitaal verlengen

Wanneer je je Nederlands rijbewijs moet verlengen en staat ingeschreven in een gemeente die deelneemt aan "Digitaal aanvragen rijbewijs", dan kun je rechtstreeks op de website van de RDW deze aanvraag indienen. NEBO is een RDW erkende fotograaf en kan om die reden je begeleiden in dit proces. Om je rijbewijs digitaal te verlengen verwijzen we je naar de RDW pagina verlenging rijbewijs online aanvragen.

Pasfoto van baby of kleuter | Officiële kind pasfoto's

Onze officiële fotografen maken de mooiste pasfoto's. Ook voor het maken van een baby pasfoto of een pasfoto van een kleuter, kun je bij ons terecht. Natuurlijk houden we rekening met het kind en zorgen we voor een ontspannen sfeer, waarbij centraal staat dat je kind een leuke ervaring heeft én naar huis gaat met een officiële pasfoto. We zijn op de hoogte van alle eisen bij pasfoto's, maar houden ook zeker rekening met de omstandigheden. Te uitbundig lachen op een pasfoto mag helaas niet, maar je kind hoeft natuurlijk niet chagrijnig of in tranen op een pasfoto te staan. Wij zorgen voor een mooie maar goedgekeurde pasfoto, waarbij we je na het schieten van de foto deze zelf nog kunt goedkeuren ook. Voor slechts één Euro extra leveren we je een extra set pasfoto's.

Gecertificeerde fotovakhandel

In alle vestigingen van NEBO in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp maken wij gebruik van de nieuwste digitale pasfotosystemen. NEBO is officieel gecertificeerd door de Stichting Nederlandse fotovakhandel. Dat betekent dat al onze verkoopmedewerkers speciaal zijn opgeleid voor het maken van de juiste pasfoto. Onze vestiging aan de Korte Poten 8 midden in het centrum van Den Haag is op de eerste en laatste zondag van de maand geopend. 

De kwaliteit van onze foto’s heeft samenwerkingen voortgebracht met verzorgingshuizen, scholen en bedrijven als Cap Gemini, KPN en Getronics. Ook in de sport maken we foto’s voor supportersverenigingen van Ajax en Feyenoord en de sportbond NOC NSF.

Pasfoto’s laten maken op locatie in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp

Woon je in de regio Den Haag en ben je slecht ter been? Of ben je om andere redenen niet in staat om naar ons toe te komen? Geen probleem, wij komen bij je thuis om de pasfoto te maken. Maak telefonisch een afspraak via 070-3040777.

Kom gewoon langs zonder afspraak om een pasfoto te laten maken. 

 

afspraak pasfoto's        Ook zonder afspraak altijd welkom         Nebo vestigingen


Wil je meer weten? Bel gerust naar 070-3040777 of mail naar
pasfoto@neboweb.nl