Review plaatsen

Wie kan een review achterlaten? Zijn dit klanten die een product hebben gekocht of kan iedereen een review achterlaten?

Bij NEBOweb.nl geven we alleen onze gewaardeerde klanten de mogelijkheid om een review achter te laten. Alleen degenen die daadwerkelijk een product hebben aangeschaft en ervaren, kunnen hun eerlijke mening delen. Dit verloopt via onze partner webwinkelkeur.nl

Laat een review achter op Kiyoh.nl
Laat een review achter op Tweakers.net

Hoe wordt echtheid gegarandeerd?

Bij NEBOweb.nl hechten we grote waarde aan de echtheid van onze reviews. Elke review wordt grondig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze afkomstig is van een echte klant die het product heeft gekocht. We nemen maatregelen om valse beoordelingen te voorkomen en een eerlijk beeld te geven van de ervaringen van onze klanten.


Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op de website?

Bij NEBOweb.nl geloven we in transparantie en eerlijkheid. We plaatsen zowel positieve als negatieve reviews op onze website. Elke mening is belangrijk voor ons en helpt zowel ons als andere klanten om een goed inzicht te krijgen in de kwaliteit van onze producten en diensten.

Worden er betaalde reviews op de website geplaatst?

Nee, bij NEBOweb.nl plaatsen we geen betaalde reviews op onze website. We hechten waarde aan oprechte feedback en streven naar een authentieke weergave van de ervaringen van onze klanten.
Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op de website om een review te controleren?
We begrijpen hoe belangrijk het is om snel inzicht te krijgen in de ervaringen van anderen. Daarom streven we ernaar om alle reviews binnen een redelijke termijn te controleren en te plaatsen. Meestal worden reviews binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst gecontroleerd en gepubliceerd.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

Hoewel we openstaan voor diverse meningen, zijn er enkele situaties waarin we ervoor kunnen kiezen om een review niet te plaatsen. Dit omvat onder andere:

Reviews die ongepaste taal of inhoud bevatten.
Reviews die niet gerelateerd zijn aan het gekochte product of de klantenervaring.
Reviews die frauduleus of bedrieglijk lijken.
Reviews die in strijd zijn met onze richtlijnen voor gemeenschapsnormen. We streven ernaar om een veilige en betrouwbare omgeving te bieden voor eerlijke feedback.

Bij NEBOweb.nl zijn we toegewijd aan het bieden van waardevolle informatie aan onze klanten via betrouwbare en echte reviews. Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag verder.

Voor meer informatie over de reviewbeleid van Kiyoh: https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/