Instellampen

Instellamp kopen voor je studiolamp.

Een instellamp ook wel moduleerlamp genoemd is onderdeel van je flitser die je gebruikt in de fotostudio. De instelllamp gebruik je vaak om te kijken hoe de schaduw op het onderwerp valt tijdens het fotograferen. Er zijn diverse soorten instellampen leverbaar. Het vermogen is hierbij een bepalende factor. Studioflitsers met een hoog flitsvermogen gebruiken een instellamp met een zwaarder wattage.

Wil je een instellamp kopen

Op zoek naar de ultieme instellamp voor je fotostudio om professionele foto's te creëren? Zoek niet verder! Ontdek ons assortiment hoogwaardige instellampen die zijn ontworpen om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.
 
Waarop moet je letten bij de aankoop van een instellamp?

Perfecte belichting

Een instellamp levert de ideale belichting voor je foto's. Ze zorgen voor een egale, schaduwvrije lichtverdeling, waardoor je onderwerpen er op hun best uitzien.

Instelbaar

Pas de helderheid van de lampen aan om de gewenste sfeer te creëren. Of je nu een zachte gloed of krachtige verlichting nodig hebt, onze lampen kunnen aan al je behoeften voldoen.

Kleurtemperatuur

Veel van onze instellampen hebben instelbare kleurtemperaturen, zodat je de lichtkleur kunt aanpassen aan de omgevingsomstandigheden of de gewenste stijl.
 
Of je nu een professionele fotograaf bent die studio-opnamen maakt, een beginnende fotograaf die zijn vaardigheden wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar de beste manier om je onderwerpen te verlichten, onze instellampen bieden de ideale oplossing.