Tweedehands

De vernieuwing in de fotografie gaat heel erg snel. Het is dus helemaal niet zo gek dat je met de gedachtegang rondloopt om je oude fotocamera in te ruilen. Vaak kan dit net een extra stimulans zijn om over te gaan tot het kopen van een nieuwe fotocamera met extra mogelijkheden en technieken.
Overweeg je een tweedehands fotocamera te kopen? Ons aanbod tweedehands fotocamera’s en tweedehands objectieven bestaat uit instapmodellen tot aan de toppers in het hogere segment. Maar ook voor een tweedehands analoge fotocamera kan je bij ons terecht. De ingeruilde fotoapparatuur wordt door ons altijd gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen.
Op de website laten we je een kleine greep uit het assortiment zien. Dagelijks worden er door diverse producten ingeruild. Het aanbod varieert dus per dag.
Je fotocamera verkopen of inruilen? Lees meer

Producten 1-12 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Verkoop van tweedehands of ingeruilde fotoapparatuur?

Is de aankoop van een nieuwe reflex-, systeemcamera of objectief financieel iets te hoog gegrepen dan is het kopen van een tweedehands fotocamera of objectief zeker het overwegen waard. In onze vestiging in het centrum van Den Haag aan de Korte Poten 8 vind je een ruim assortiment tweedehands spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, flitsers en objectieven

Voor een vrijblijvende taxatie van je fotocamera kan je op iedere vestiging van ons terecht. Binnen 10 minuten ontvang je van ons een zeer acceptabel bod.
Nadat je apparatuur getaxeerd is, wordt het taxatiebedrag ingehouden op de aankoop van je nieuwe aankoop!

Je kan ook vooraf een indicatie van de inruilwaarde van je apparatuur aanvragen door een mail te sturen naar verkoop@neboweb.nl
Wij hebben de onderstaande gegevens van je nodig:

• Je naam en telefoonnummer
• Een goede omschrijving van de in te ruilen producten.

Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met je op.