Fotografie

Met meer dan 8000 fototoestellen en accessoires vindt u gegarandeerd een passende oplossing voor elke situatie. Om te beginnen maakt u gebruik van de filter functie om direct naar de relevante productgroep zoals camera’s, accu’s of statieven te gaan.

Producten 1-12 van 4294

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Welk digitaal fototoestel past het best bij u?

Door het enorme aanbod van fototoestellen is vergelijken en kiezen van een fototoestel een pittige opgave. Uiteraard is budget een belangrijke factor, maar wat zijn belangrijke eigenschappen waaraan jouw fototoestel moet voldoen? Bij NEBO hebben we fotocamera’s opgedeeld in 5 categorieën.

Spiegelreflexcamera

De spiegelreflexcamera of DSLR is een digitaal fototoestel geschikt voor zowel beginnende als professionele fotografen dankzij de uitgebreide lijn van modellen. De mogelijkheden zijn immens doordat u kunt variëren in brandpuntafstanden en beeldhoeken. Kwalitatief hoogstaande foto’s maken, die je naderhand kunt bewerken doordat alle informatie digitaal opgeslagen is, met een ongelooflijke snelheid. Bekijk direct welke spiegelreflexcamera bij u past.

Systeemcamera

Systeemcamera’s zou je kunnen beschouwen als de kwaliteit van een DSLR in het formaat van een compact camera. Met verwisselbare lenzen is het bereik van de mogelijkheden van dit type camera het grootst door de variatie in bereik, ISO lichtwaardes en brandpuntafstanden. Klik door voor alle systeemcamera’s of laat je adviseren door onze experts.

Compact camera

De naam zegt het al, compact camera’s zijn krachtige fototoestellen in een kleine behuizing. Hierdoor zijn deze camera’s het meest geschikt voor fotografen die veel onderweg zijn en goede foto’s willen maken zonder gedoe. Door de vaste lens en geavanceerde software zijn dit de zogenaamde “point and shoot” fototoestellen.

Instant camera

In dit digitale tijdperk wordt de instant camera als retro beschouwd. Wellicht het meest bekende voorbeeld is de Polaroid camera, het fototoestel waar direct uw foto op fotopapier uitrolt. De technologie is verbeterd waardoor u het gemak van digitaal combineert met de charme van analoog. Een fysieke herinnering net zoals vroeger, is weer helemaal terug. Bekijk alle instant camera’s.

Eenmalige camera

Beter bekend als wegwerpcamera’s zijn deze fototoestellen voor eenmalig gebruik. In de camera zit een fotorolletje die na gebruik ontwikkeld en afgedrukt dient te worden. Ideaal voor een speciale gebeurtenis, zoals een schoolreisje of een vakantie. We hebben ook onderwater camera’s in onze selectie eenmalige camera’s.

Uw speciaalzaak voor fototoestellen en accessoires

Voor fototoestellen en bijbehorende accessoires is NEBO een vertrouwde naam sinds 1923. Ambachtelijke vakkennis in de online wereld is zeldzaam. In onze uitstekend beoordeelde webshop helpen we u graag aan de juiste elektronica.

Fotograferen is magisch, zowel een vak als een passie. Kunst en emotie. Wij willen graag dat u zo creatief kunt zijn als mogelijk, en daar horen geen technische beperkingen bij. Onze adviseurs in 6 vestigingen zijn opgeleid zodat ze u perfect kunnen informeren over welk fototoestel het best werkt in uw specifieke situatie.