Drones

Wil je een DJI drone kopen en mooie beelden vanuit de lucht vastleggen? Met een drone van DJI laat je de beelden tot leven komen.Bekijk de wereld vanuit een drone en leg op een creatieve manier als een echte piloot de mooiste beelden vast.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Wil je een DJI drone kopen

Wat is er allemaal mogelijk met een drone. Een drone is een soort kleine helikopter waarmee je hoog in lucht kan fotograferen en filmen. De wereld vanuit de lucht ziet er echt anders uit van boven. De bekendste leverancier op het gebied van drones is toch wel DJI. Zij leveren hoogwaardige drones met verschillende mogelijkheden. Het besturen van de drone gaat door middel van een afstandbediening. Zo kan je vanaf de grond zelf bepalen waar je de drone naar toe laat vliegen. Bij een aantal modellen is het mogelijk om  voorgeprogrammeerde routes in de drone te plaatsen.

Wat kan je allemaal doen met een drone?

De mogelijkheden om te vliegen met een DJI drone zijn echt ontelbaar Zo kan je met een DJI drone ook opnamen maken binnenshuis en met een grote DJI quadcopter beelden vanuit de lucht vastleggen. De instapmodellen kunnen niet heel lang in de lucht blijven, maar de modellen met wat meer mogelijkheden kunnen wel een half uur in de lucht blijven. 

Beelden vastleggen met een drone

Drones zijn vaak voorzien van een vaste camera waarmee je foto’s van hoge kwaliteit kan maken en kan bewerken als je in RAW-formaat foto’s hebt gemaakt. Bij veel drones is er de mogelijkheid om in Full HD te filmen en de beelden worden door de strakke montage gestabiliseerd, waardoor de kans op schokkende beelden zeer klein is.

Kwaliteit van de gemaakte beelden

De professionele DJI drones zijn in het bezit van een 4K opnamefunctie en kunnen 360 graden beelden maken. Hierdoor is de drone prima te gebruiken om mee te fotograferen maar ook voor het  filmen van landschappen en het in beeld brengen van feestjes en evenementen. 

Mag ik zo maar gaan vliegen met een drone?

Wanneer je met een drone de lucht in wil gaan om te vliegen en de drone is zwaarder dan 250 gram dan moet je jezelf registreren bij de RDW. Je moet dan wel een exploitantnummer voor je drone aan te vragen.  Wanneer je het exploitantnummer van de RDW hebt ontvangen dan ben je verplicht om deze met een sticker of brandplaatje op de DJI  drone aan te brengen. Afhankelijk van hoe zwaar je DJI drone is en het risico van je vlucht heb ook nog een vliegbewijs (categorie A1 en A3) of vliegbewijs en vaardigheidsbewijs (categorie A2) nodig. Het lijkt een heel geregel voor dat je gaat vliegen maar dit valt verder wel mee, de veiligheid staat natuurlijk voorop.

Moet ik mijn DJI drone verzekeren? 

Ons advies is om je DJI drone te laten verzekeren door je verzekeringsmaatschappij. De kans dat het mis gaat is met alle nieuwe technieken die tegenwoordig in een drone aanwezig zijn is zeer klein maar het zou zonde zijn wanneer er door invloed van buitenaf iets met je de drone gebeurd.