Digitale fotolijsten

Digitale fotolijst kopen.

Met meer dan 60 digitale fotolijsten vind u gemakkelijk de ideale fotolijst voor uw situatie. Het inlijsten van een foto is een grote eer. Met de komst van digitale fotografie is het maken van foto’s veel gemakkelijker geworden en zo hebben we tegenwoordig veel meer foto’s die getoond mogen worden. Met een digitale fotolijst kunt u meerdere foto’s achter elkaar tonen in een doorlopende diashow, of zelfs video’s afspelen! Vanaf nu heeft u genoeg ruimte voor de mooiste foto’s van al uw dierbaren.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
Pagina
per pagina

Digitale fotolijst

Een digitale fotolijst kan zowel foto’s als video’s tonen. Er kan worden gekozen voor een afbeelding die permanent wordt getoond, of voor een doorlopende diashow. Bij de modellen die ook video’s ondersteunen is het mogelijk om audio af te spelen. De overgang van foto’s en video’s is afhankelijk van het model in te stellen. Ons assortiment bestaat uit topmerken als Braun Phototechnik, Hama, Intenso, Rollei en Telefunken.

Veel digitale fotolijsten komen met een afstandsbediening waarmee u het fotolijstje op afstand kunt aanpassen. De opslag kan zowel intern in het apparaat zijn als via een USB-stick of externe geheugenkaart. Digitale fotolijsten komen in allerlei afmetingen zodat u altijd een geschikt formaat vindt.

Waarom een digitale fotolijst?

In een “analoge” fotolijst komt een foto tot zijn recht, echter ziet u altijd dezelfde foto. Met een digitale fotolijst kunt u meerdere foto’s tonen aan de hand van een diavoorstelling. Ook is het mogelijk om video’s af te spelen. Bent u recent of vakantie geweest, of heeft een jublieum gevierd met familie en vrienden? Een digitale fotolijst is ideaal wanneer u meerdere foto’s wenst ten toon te stellen in uw kamer, zonder dat u tientallen fotolijsten moet neerzetten.

Het is ook zeer gemakkelijk om de getoonde foto’s aan te passen. Dus houdt u van een beetje afwisseling in uw kamer? Dan is een digitale fotolijst iets voor u.  

Neboweb

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over de mogelijkheden en beperkingen van digitale fotolijsten of hulp bij u aankoop wenst. Onze experts staan klaar om u te helpen. Kom gerust langs in één van onze vestigingen, maak gebruik van de chat of bel naar 070-3040777.