Remote & Triggers

Draadloos flitsen met een zender.

Met behulp van een draadloze triggerset kan je draadloos de flitser aansturen. Een draadloos flitssysteem bestaat uit een zender en een ontvanger. Wanneer je een foto maakt, zal de zender en ontvanger met elkaar in contact treden en dat gaat de flitser af. Dit zorgt voor veel meer vrijheid tijdens het fotograferen bijvoorbeeld in een fotostudio. De flitssystemen hebben namelijk een enorm groot bereik en het is zelf mogelijk om meerdere flitsers tegelijk aan te sturen.

Producten 1-12 van 148

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Wil je een trigger kopen

Ben je een gepassioneerde fotograaf die altijd op zoek is naar de perfecte opname? Wil je de volledige controle over je camera en creativiteit? Onze geavanceerde camera trigger is de ultieme tool om je fotografische mogelijkheden naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de voordelen van een trigger

Onmiddellijke precisie

De camera trigger reageert onmiddellijk, waardoor je geen moment hoeft te missen. Met een minimale vertraging ben je altijd klaar om dat ene perfecte shot vast te leggen.

Creatieve vrijheid

Verleg de grenzen van je creativiteit met meerdere triggeropties. Experimenteer met lange sluitertijden, time-lapse fotografie, en nog veel meer. Jouw visie, jouw regels.

Draadloze bediening

Met draadloze connectiviteit kun je je camera op afstand bedienen, waardoor je de vrijheid hebt om te fotograferen vanuit elke hoek en positie.
 
De triggers zijn gebouwd met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten. Je kunt vertrouwen op de prestaties van een trigger, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Compatibiliteit

De triggers zijn compatibel met een breed scala aan camera's, waardoor je jouw huidige uitrusting kunt blijven gebruiken.
 
Of je nu landschappen vastlegt, portretten maakt of de wereld in beweging wilt vastleggen, onze camera trigger zal je helpen bij het vastleggen van de momenten die ertoe doen. Kies voor precisie, creativiteit en betrouwbaarheid. Kies voor onze geavanceerde trigger.
 
Wacht niet langer. Bestel nu en begin met het vastleggen van verbluffende foto's zoals nooit tevoren.