Analoge camera

Bij ons kan je ook terecht voor een nieuwe analoge fotocamera. De markt is booming en met groot enthousiasme zijn we analoog aan het fotograferen. Wanneer je geen fotocamera wil aanschaffen maar toch aardige foto’s wil maken van een gebeurtenis is een wegwerpcamera een goed alternatief. Wegwerpcamera’s zijn geschikt voor allerlei situaties zoals een dagje weg of een feestje. De foto’s kan je bij Nebo laten ontwikkelen en afdrukken. Scroll nu naar beneden om het analoge en éénmalige fotocamera's te bekijken.

 
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat is een wegwerpcamera?

Deze goedkope camera’s voor eenmalig gebruik zijn geschikt om een bepaald aantal foto’s mee te maken, meestal 27. Wegwerpcamera’s kunnen tegen een stootje en zijn dus uitermate geschikt om mee te nemen, ook beschikken de meeste wegwerpcamera’s over een ingebouwde flitser.

Het assortiment van NEBO bevat ook onderwater wegwerpcamera’s, dit zijn waterdichte camera’s waarmee u onder water foto’s kan maken. Het assortiment wegwerpcamera’s bestaat uit de merken AgfaPhoto, Fujifilm, Ilford en Kodak.

De foto’s van wegwerpcamera’s moeten worden ontwikkeld en afgedrukt, dit kunt u onder andere bij NEBO laten doen.

Waarom een wegwerpcamera?

Wegwerpcamera’s zijn ideaal om mee te nemen op stedentrip of dagje weg. Het zijn zeer goedkope camera’s en ze maken aardige foto’s. Vooral de onderwater wegwerpcamera’s zijn erg leuk om mee te nemen op vakantie. De wegwerpcamera’s kunnen over het algemeen goed tegen een stootje en zijn gemakkelijk in gebruik, hierdoor kunt u zelfs vertrouwd uw kinderen foto’s laten maken.

Wegwerpcamera en meer

Zoekt u toch een camera die iets langer meegaat? Kijk dan eens bij onze andere camera’s. NEBOweb levert namelijk ook spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, compact camera’s en instant camera’s. Zo vindt u altijd een camera die bij uw wensen en gebruik past.

Wegwerpcamera online kopen: snel en voordelig

Geniet van het gemak van online winkelen in onze webshop. U zoekt thuis uw wegwerpcamera uit en bestelt deze direct online. Voor 17:00 besteld, is vandaag nog verzonden, mits op voorraad. Wanneer u de camera liever aanschaft in een fysieke winkel, kom dan naar een van onze 6 vestigingen in de regio Den Haag. Wij voorzien u graag van een passend advies.