Grijsfilters (ND)

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Grijsfilter voor je cameralens

Waarom gebruik je een grijsfilter tijdens het fotograferen?

Lange sluitertijden

Met een grijsfilter kun je de belichtingstijd aanzienlijk verlengen. Dit opent de deur naar prachtige creatieve effecten zoals het vloeiend maken van stromend water, het vervagen van beweging in drukke straten of het vastleggen van dramatische luchten met bewegende wolken.

Controle over belichting

Het grijsfilter geeft je volledige controle over de belichting, zelfs in fel zonlicht. Hierdoor kun je werken met een groter diafragma voor een onscherpe achtergrond en meer diepte in je foto's.

Bescherming voor je lens 

Een grijsfilter beschermt je kostbare lens ook tegen stof, krassen en vingerafdrukken, waardoor de levensduur van je apparatuur wordt verlengd.

Optische kwaliteit

Een filter is gemaakt van hoogwaardig glas met meervoudige coatings om de beeldkwaliteit te behouden en ongewenste lensflare en reflecties te minimaliseren.

Verschillende densiteiten

We bieden verschillende densiteiten grijsfilters, zodat je kunt kiezen welk effect het beste bij je fotografische stijl past.
Onze filters zijn verkrijgbaar in diverse maten om te passen op vrijwel elke lens.
 
Ons team van fotografiespecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen het juiste grijsfilter te kiezen voor je behoeften.