Flitsen

Wil je een flitser voor je fotocamera kopen. Om ook in donkere situaties je onderwerp goed te fotograferen gebruik je een flitser. Naast de flitser op je camera kan je ook gebruik maken van losse flitser. Sommige flitsers bevatten een afstandsbediening waarmee je de flitser op afstand kan bedienen. 

Scroll naar beneden om direct het assortiment te bekijken of kijk onderaan de pagina voor meer informatie.

Producten 1-12 van 98

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Reportageflitser kopen

Reportageflitsers zijn grotere flitsers die u op uw camera kunt bevestigen of extern op een statief voor extra flexibiliteit. Vervolgens zullen ze afgaan op het moment dat u een foto maakt voor belichting daar waar het telt.

Het voordeel van externe reportageflitsers ten opzichte van interne camera flitsen is dat ze meer flitskracht bieden. De lichtbron is groter waardoor er een mooiere overgang op foto’s waar te nemen is en minder harde schaduwen. Met uw camera kunt u nauwkeurig instellingen doen aan externe flitsers. Bekijk  het assortiment van Canon, Nikon en meer reportageflitsen.

Flitsverzachters

Flitsers geven vaak een grote hoeveelheid licht, ideaal voor in donkere omgevingen maar hierdoor komt de foto soms hard over. Om ervoor te zorgen dat het licht van een flitser mooi verspreid wordt gebruiken we flitsverzachters. Een flitsverzachter is een kapje die over de reportageflits kan worden geplaatst, het kapje zorgt dat het licht egaal en diffuus wordt verspreid. Dit zorgt ervoor dat de schaduwen minder “hard” worden en uw foto beter tot zijn recht komt. Klik door om het assortiment flitsverzachters te bekijken.

Zenders & ontvangers

Met behulp van een zogenaamde triggerset kunt u de flitser op afstand bedienen. Dit komt van pas wanneer u de flitser op een andere plek dan uw camera opstelt. Op deze manier kunt u gemakkelijk experimenteren met de plaatsing van de flitser en het effect hiervan op uw compositie. Ga naar de categorie Zenders & ontvangers om het assortiment te bekijken.

Uw speciaalzaak voor flitsen

Voor fotografie en toebehoren is NEBO een vertrouwde naam sinds 1923. Wij kunnen dan ook zeggen dat onze medewerkers over uitgebreide vakkennis beschikken.

Neem gerust contact op als u nog vragen hebt of hulp bij u aankoop wenst. Onze experts staan klaar om u te helpen. Kom gerust langs in één van onze vestigingen, maak gebruik van de chat of bel naar 070-3040777.