Verhuur Instant camera

Instax of Polaroid camera huren

Wil je een Polaroid of Fujifilm instax camera huren. Een Polaroid of Fujifilm Instax camera huren is echt een heel leuk idee voor het vastleggen van de leukste momenten op een bruiloft, verjaardag of vrijgezellenfeest. Een huwelijk of vrijgezellenfeest is niet compleet zonder een leuke serie foto's. Laat je vrienden of familie de meest spontane foto's maken dan kijk je later met veel plezier terug naar de foto's die op deze dag speciale dag gemaakt zijn.

Polaroid of Instax camera huren voor een bruiloft of jubileum

Bij een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft is altijd leuk om alle gebeurtenissen van de dag vast te leggen met een foto. Steeds vaker zien we de feestgangers een Instax of Polaroid camera huren voor een bruiloft, huwelijksjubileum of verjaardag. Het leuke van een foto is dat de herinnering bewaart blijft.

Bij het maken en het afdrukken van de foto komt onderaan de foto een wit kader mee waar je een leuke boodschap op kan schrijven. Het leuke van een instant camera is natuurlijk dat de gemaakte foto gelijk wordt afgedrukt en binnen een paar minuten het resultaat al te zien is. 

Huren Polaroid of Instax camera

Bij ons een Polaroid of Instax camera huren betekent dat je gelijk aan de slag kunt. Je ontvangt een compleet set inclusief batterijen en camerahandleiding. De bediening van de camera is heel erg makkelijk. Na de levering nemen we altijd contact met je op om te vragen of alles duidelijk is. We nemen alles nog even goed door zodat je zeker weet dat op de dag zelf alles goed verloopt.

Extra Polaroid of Instax films bij je Instant camera kopen

Het is altijd lastig om van te bepalen hoeveel je foto's denkt te gaan maken. Wij doen hier niet moeilijk over. Bestel gewoon het aantal films mee wat je denkt nodig te hebben. Hou je achteraf nog films over en je stuurt deze binnen een week naar ons terug en dan betalen wij je 50% van het aankoopbedrag mits de verpakking van de film niet geopend is.

Wat kost het huren van een Polaroid of Instax camera?

Het huren van een Polaroid of Instax camera kost je € 79,- per camera.  Je betaalt € 79,-, dit is inclusief € 50,- borg. Nadat je gehuurde camera naar ons hebt terugestuurd storten wij de vooruitbetaalde borg van € 50,- binnen twee dagen terug op je bankrekening.

Het huren van een Polaroid of Instax gaat echt heel makkelijk. Je ontvangt de Polaroid of Fujifilm Instax camera enkele dagen voor dat het feest los gaat barsten. Wanneer het feest achter de rug is vragen wij je wel de gehuurde camera binnen twee dagen weer naar ons terug te sturen.