Films & Fotorolletjes

Wij van Nebo begrijpen dat elke fotograaf een eigen stijl heeft. Fotografeert u het liefst met analoge camera’s? Dan heeft u bijbehorende accessoires nodig. Alles voor het schieten, ontwikkelen en archiveren van uw analoge beelden vind u bij Neboweb.

Scroll naar beneden om het volledige assortiment te bekijken of ga gelijk naar een van de onderliggende categorieën: Analoge films, Direct klaar Instant films, Ontwikkelen, Archiveren, Dokapapier of Diaprojectie.

Producten 1-12 van 200

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Analoge films

Voor het maken van uw analoge beelden heeft u filmrolletjes nodig. Hiervoor bent u bij Neboweb aan het juiste adres. NEBO heeft een uitgebreid assortiment film en fotorolletjes voor uw analoge camera. Ga via het filtermenu gelijk naar het merk waar u naar opzoek bent. Het assortiment bevat fotorolletjes van de merken Fujifilm, Kodak, Polaroid en meer!

Ontwikkelen

Het ontwikkelen van analoge beelden vergt iets meer inspanning en middelen dan beelden van digitale camera’s. Dit is echter geen probleem want bij Neboweb vindt u alles wat u nodig hebt om uw foto’s zelf te kunnen ontwikkelen. Van de benodigde chemicaliën tot een schaalverwarmer aan toe!

Archiveren

Bij Neboweb vindt u diahoesjes, negatiefbladen en meer accessoires om uw analoge beelden tot hun recht te laten komen en gemakkelijk te archiveren. Het assortiment bestaat uit de merken Gepe, Hama, Herma & Kaiser.

Dokapapier

Om uw analoge foto’s optimaal tot hun recht te laten komen gebruikt u dokapapier. Dokapapier is hoogwaardig fotopapier voor uw analoge afbeeldingen. Neboweb biedt een uitgebreid aanbod dokapapier. Bekijk het assortiment dokapapier.

Diaprojectie

Verzamel uw publiek en presenteer dia’s met een diascoop of diaprojector. Naast voordelige, lichtgewicht projectoren op batterijen hebben we hoge kwaliteit geautomatiseerde diaprojectie systemen. Ook voor mounts en magazijnen en overige accessoires zult u bij NEBO slagen. Niet voor niets uw vertrouwde fotografie experts sinds 1923!

Waarom Neboweb?

Nebo is een bekend begrip in de wereld van de fotografie. Voor elke stijl fotografie hebben wij de juiste apparatuur. Onze deskundige medewerkers hebben uitgebreide kennis en zijn uitermate bereid om u te helpen. Wenst u meer informatie? Bel dan naar 070-3040777.