Pasfoto’s & Fotoservice

NEBO de fotospecialist voor Den Haag & Pijnacker-Nootdorp

Doe iets met je foto's en stel de herinnering veilig. Het is mogelijk om foto’s te laten afdrukken op onder andere canvas, forex en dibond. Dit is ook heel leuk om aan iemand cadeau te geven.

Analoge filmrol afdrukken

Ook voor het afdrukken van je volgeschoten filmrol ben je bij NEBO op het juiste adres. Onze analoge fotospecialist zal je fotorol afdrukken in de hoogste kwaliteit. Kleur of zwart wit, we drukken de foto's op hoogwaardig papier voor je af. 

Je kan ook kiezen om je filmrol te laten digitaliseren. Zodra we klaar zijn met digitaliseren sturen we de bestanden via We Transer naar je mailbox. Ook voor het ontwikkelen van je diafilm kan je bij ons terecht.

Foto's afdrukken & pasfoto service

Bij NEBO kun je terecht voor het afdrukken van je gemaakte foto's die op je telefoon of geheugenkaart staan. Ook voor het maken van een pasfoto of een profielfoto staan onze professionele fotografen voor je klaar. Je hoeft voor het maken van een pasfoto geen afspraak te maken. Je bent altijd welkom.

Foto's herstellen en videobanden overzetten

Voor later is het fantastisch wanneer je nog de oude beelden van vroeger hebt. Helaas zien wij vaak dat er onzorgvuldig wordt omgegaan met deze oude beelden of dat het materiaal door omstandigheden verslechterd. Bij NEBO zorgen wij ervoor dat je oude foto's goed bewaard blijven. Wij kunnen oude foto's en beschadigde foto's herstellen.

Ook voor het overzetten van videobanden naar DVD of USB kun je bij ons terecht. Of wat denk je van die oude dia's van vroeger? Geen probleem, wij kunnen negatieven en dia's digitaliseren. Op die manier zijn die oude films ook voor de volgende generaties nog goed terug te zien.

Oude foto's, negatieven of films bewaren

Laat die oude beelden niet verloren gaan. Bij NEBO zorgen wij ervoor dat video's overgezet worden, dat deze beelden gedigitaliseerd worden, zodat je er nog jaren profijt van hebt.

Fotoboeken, wanddecoratie, fotolijsten en fotocadeaus

Al die herinneringen wil je natuurlijk graag bewaren. Niets is zo fijn als samen die oude foto's weer terug te zien in een fotoboek. Bij NEBO hebben we voor iedereen een passend fotoalbum.

Wil jij graag je foto’s samen samenbundelen in een fotoboek die je digitaal kan ontwerpen naar je eigen smaak? Dan bieden wij jou hier de mogelijkheid toe. Of je nou een klein compact boekje wilt of een groot fotoboek wij zorgen ervoor. Onze software is gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de boekjes in een mum van tijd zijn ontworpen. Foto’s die zijn geschoten met je fotocamera of mobiele telefoon kunnen toegevoegd worden in het fotoboek. 

Foto's bewaren

NEBO zorgt ervoor dat je foto's op een veilige manier bewaard blijven en dat je foto's opvallen.

Online bestellen en thuisbezorgen

NEBO werkt samen met een professioneel vaklab, waarbij het mogelijk is om al je mooiste herinneringen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Je kunt hierbij denken aan foto kalenders, fotogeschenken, kaarten maar ook complete fotoboeken.

Doe meer met je foto's

Bestel via onze website of in één van onze vestigingen je originele fotogeschenk, fotopaneel, wanddeco of fotoboek, je kan de bestelling laten bezorgen of in één van onze vestigingen in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp ophalen.