Pasfoto’s & Fotoservice

Fotoservice NEBO

Naast dat je bij ons terecht kan voor advies voor het aanschaffen van de juiste fotocamera, objectieven, accessoires ect. staan wij ook garant wanneer de foto’s al zijn vastgelegd. Wij bieden namelijk diverse opties waarop jouw foto’s kunnen worden gepresenteerd. Het is mogelijk om foto’s te laten afdrukken op onder andere canvas, plexiglas, forex en dibond. Dit is ook zeer geschikt als cadeau.

Snel je foto's afdrukken?

Alle winkels zijn tijdens de lockdown alleen geopend voor het maken van pasfoto’s. Heb je snel afdrukken nodig of ben je een beetje ongeduldig? Met de snel fotoservice hoef je niet lang te wachten. Je foto's liggen na het bestellen namelijk de volgende dag al voor je klaar en worden in de regio Den Haag door ons persoonlijk bij je afgegeven.

Pasfoto laten maken tijdens COVID19

Ondanks de aangescherpte maatregelen, is het maken van een pasfoto is op dit moment op de onderstaande filialen mogelijk. Het mag alleen op afspraak. Chat of bel gerust naar 070-3040777 of mail naar pasfoto@neboweb.nl. Wij kunnen je nog voor dezelfde dag inplannen. 

  • Leyweg 1046 Den Haag
  • Bankastraat 62 Den Haag
  • Theresiastraat  28 Den Haag
  • Frederik Hendriklaan 243a Den Haag
  • Lange Baan 7 Pijnacker-Nootdorp

Wij staan voor je klaar als het gaat om pasfoto’s voor alle officiële documenten.Terwijl je wacht drukken wij gelijk de pasfoto’s voor je af. Tegenwoordig biedt de mobiele telefoon ook mogelijkheden om foto’s van hoogwaardige kwaliteit te maken. Vandaar zijn wij ook in staat om foto’s vanaf je mobiele telefoon af te drukken. Dit is zeer eenvoudig en binnen een paar minuten zorgen wij ervoor dat je ons filiaal met afgedrukte exemplaren verlaat. 

Wil jij graag je foto’s samen bundelen in een fotoboek die je digitaal kan ontwerpen naar je eigen smaak? Dan bieden wij jou hier de mogelijkheid toe. Of je nou een klein compact boekje wilt of een grote fotoboek wij zorgen ervoor. Ons software is gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de boekjes in een mum van tijd zijn ontworpen. Zowel foto’s die zijn geschoten met je fotocamera of mobiele telefoon kunnen toegevoegd worden in het fotoboek. Mocht je wat hulp nodig hebben bij het ontwerpen van je digitale fotoboek dan heten wij jou hartelijk welkom in één van onze filialen. Samen ontwerpen wij op kiosk een schitterend digitaal fotoboekje. 


Wanddecoratie. Je foto lekker groot boven de bank in de huiskamer. Bijvoorbeeld op canvas of glas. Er is heel veel mogelijk,   

Pasfoto's.  Wij maken gecertificeerde pasfoto's voor alle officiele documenten. Ook een digitale pasfoto is geen probleem.

Fotocadeaus. Je foto op een mok, t-shirt, placemat, etc, etc, De leukste dingen kan je laten bedrukken met je eigen gemaakte foto.

Digitaal fotoboek maken. Je eigen fotoboek groot of klein. Nieuw is de Boogy Book, 50 pagina's en makkelijk mee te nemen in je tas.

Foto's afdrukken. Druk je gemaakte foto's af. Je mooiste foto tastbaar op papier. De leukste creaties zijn mogelijk.

Overzetten naar DVD. Laat je videobanden, smalfilms of dia's overzetten naar DVD of een externe harddisk en beleef je herinneringen opnieuw.

Foto's van mobiel afdrukken

We maken echt heel veel leuke foto’s met onze smartphone. Maar doen we er dan ook iets mee? Je vindt het toch ook leuk om de oude foto’s van vroeger weer terug te zien? Je kan echt zoveel leuke dingen doen met je foto’s die op je smartphone staan. Geef een foto cadeau of maak van al je foto's een leuke collage aan de muur. Beleef de herinnering opnieuw. Vergeet niet je gemaakte smartphone foto’s af te drukken. Je hoeft alleen maar je smartphone mee te nemen en wij laten je graag zien hoe makkelijk het isom een foto te bestellen. De bestelde foto ligt dan binnen een paar minuten voor je klaar. 

foto's van mobiel afdrukken

Analoge fotorolletje laten ontwikkelen en afdrukken

Het laten ontwikkelen van fotorolletjes wordt steeds meer gedaan. Bij NEBO kan je terecht voor het laten ontwikkelen van je fotorolletje. Wanneer je het zwart wit of kleuren fotorolletje helemaal volgeschoten hebt, kun je deze bij ons inleveren. Je kan ook het ingeleverde fotorolletje gelijk laten digitaliseren. Naast fotorolletjes verkopen wij zelfs ook nog wegwerpcamera's met flits of voor onderwater.

Fotoservice NEBO | Foto afdrukken met voordelige fotoboeken