Close up filter

Close-up filter of voorzetlens kopen

Een macro, close-up filter of voorzetlens is ideaal om te gebruiken wanneer je met een standaard objectief toch het onderwerp van dichtbij wil fotograferen, dit noem je ook wel macro of close-up fotografie. Het is een goed alternatief voor de duurdere macro lens. Het werkt door de minimale scherpstelafstand van de cameralens te verkleinen, hierdoor kan je het onderwerp dichterbij benaderen en komt het "kleine onderwerp" dus groter op je foto.

Wil je een close up filter kopen

Waar moet je opletten bij de aankoop van een close-up filter?

Ontdek macro fotografie

Met een close-up filter kun je ongelooflijk gedetailleerde close-up opnamen maken van bloemen, insecten, sieraden en meer. Breng verborgen schoonheid naar voren die anders aan het oog ontsnapt.

Voordelig alternatief

In plaats van te investeren in dure macro-objectieven, biedt ons close-up filter een betaalbare en veelzijdige optie om je bestaande lens te transformeren in een krachtige macrotool.

Eenvoudige bevestiging

Ons filter is eenvoudig op je lens te bevestigen en vereist geen technische kennis. Je kunt meteen aan de slag met je macrofotografieavontuur.

Optische kwaliteit

Een close-up filter is vervaardigd van hoogwaardig glas met meervoudige coatings om de beeldkwaliteit te behouden en scherpe, contrastrijke resultaten te leveren.

Verschillende sterktes

We leveren close-up filters met verschillende sterktes, zodat je de mate van vergroting kunt kiezen voor wat je fotograferen

Diverse maten leverbaar

Onze filters zijn verkrijgbaar in diverse maten om te passen op vrijwel elke lens.

Deskundig advies

Ons team van fotospecialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen het juiste close-up filter te kiezen voor je behoeften.