Tassen & Covers

Met meer dan 60 cameratassen en accessoires vindt u gegarandeerd een passende oplossing voor het opbergen van uw videocamera. Om te beginnen maakt u gebruik van de filter functie om direct naar de relevante productgroep zoals cases, schoudertassen en koffers te gaan.

 
per pagina

per pagina

Welke cameratas past het best bij u?

Door het enorme aanbod van tassen is het vergelijken en kiezen van een goede tas die goed bij je videocamera past zeer belangrijk. Er zijn verschillende type cameratassen leverbaar. Uiteraard is het budget een belangrijke factor maar ook de kwaliteit en de extra mogelijkheden van een cameratas spelen een belangrijke rol. Maar wat zijn nu de belangrijke eigenschappen waar jouw gewenste cameratas aan moet voldoen voor jouw videocamera? Bij NEBO hebben we de cameratassen opgedeeld in verschillende categorieën.

Cases

Om je videocamera volledig te beschermen is een case aan te raden. De cases zijn compact en makkelijk mee te nemen. Kijk onder de categorie cases voor het uitgebreide aanbod van NEBO te bieden heeft.

Schoudertassen

Ben je veel in de studio aan het werk dan raden wij je de schoudertas aan. De schoudertas is in vele uitvoeringen leverbaar. Bijna alle tassen zijn trouwens voorzien van uitneembare schotten, op deze manier kan je de schoudertas helemaal naar eigen wens inrichten.

Koffers

Voor de (semi)professionele videografen hebben we koffers in het assortiment die zowel transport vergemakkelijkt als veiligheid biedt voor je apparatuur. Door de harde buitenkant verminder je het risico op schade aan je videocamera, accus, flitsers etc. Kies je voor een rolkoffer, dan hoef je ook niet meer te tillen. Wel zo comfortabel.

Wij van NEBO willen graag dat je met plezier aan de slag gaat om de mooiste video’s te maken. Onze adviseurs in 6 vestigingen zijn opgeleid zodat ze u perfect kunnen informeren over welk tas en riem het beste werkt in uw specifieke vorm van filmen. Kom gerust een keer langs voor persoonlijk advies!