Video

Met een videocamera of drone legt u al uw onvergetelijke momenten vast. Zo kunt u ze direct delen en er vooral nog lang van genieten. U wilt altijd kunnen vertrouwen op de kwaliteit van uw apparatuur en daarom de juiste videocamera of drone en bijbehorende accessoires kopen. Bij NEBO heeft u keuze uit meer dan 160 modellen en alle benodigde toebehoren. Maak gebruik van de filterfunctie om te sorteren op wat u nodig heeft. Zoek gericht op bijvoorbeeld camera’s, statieven of lensfilters & belichting.

Hoe vindt u de videocamera die bij u past?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Waar u de videocamera voor wilt gebruiken, de benodigde functies en natuurlijk uw budget zijn daarbij belangrijk. Voor het gemak zetten we de belangrijkste verschillen van de verschillende typen videocamera’s op een rij.

Camcorders

De camcorder is een digitale, draagbare videocamera die uitermate geschikt is voor beginnende gebruikers, maar ook voor ervaren hobbyisten. U vindt bij ons een breed assortiment aan camcorders van diverse merken. Camcorders zijn licht, compact en liggen prettig in de hand. Ideaal voor spontane opnames in het dagelijks gebruik en tijdens vakanties. Vrijwel al onze videocamera’s hebben een optische zoomfunctie, waardoor u ook bij minder licht gegarandeerd bent van goede beeldkwaliteit. Bekijk alle camcorders en maak uw keuze.

Professionele camera’s

Bij professioneler gebruik is hoge beeldkwaliteit tegenwoordig een vereiste. Het gaat dan om Full HD of zelfs 4K beeld. Bij het filmen van grotere en bewegende beelden speelt ook de stabiliteit een grote rol. Goede beeldsensoren, ingebouwde filters en meerdere geheugenkaarten maken de professionele videocamera’s geschikt voor de hoogste kwaliteit opnames. Instellingen van belichting, sluitertijd, filtertoepassingen en time-lapses zijn handmatig in te stellen. Ga naar ons aanbod van professionele camera’s of laat u indien nodig uitgebreid adviseren.

Action camera’s

Met action camera’s legt u perfect sportbeelden en andere bewegende beelden vast. De camera’s zijn licht, handzaam en schok- en waterbestendig. De meeste camera’s bieden Full HD beeldkwaliteit en hebben accu’s die urenlang meegaan. Met keuze uit diverse merken zoals GoPro, Sony en Easypix in verschillende prijsklassen én specifieke accessoires vindt u bij NEBO alles wat u nodig heeft.

Drones

Voor het maken van beelden uit de lucht heeft u geen vliegtuig of helikopter meer nodig. Een drone met camera bedienen is gemakkelijker dan u denkt. Er zijn interessante extra’s aan drones. Zo is de Parrot Bebop Drone uitgerust met de First Person View-optie (FPV). Via de FPV kunt u live meekijken naar de videobeelden op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. Bekijk ons assortiment van drone-camera’s en drone accesoires. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Onze specialisten adviseren u graag.

360° camera's

Waar we vroeger letterlijk stap voor stap de wereld om ons heen in beeld brachten, doet een 360°-camera dat nu in een paar seconden en met een veel betere kwaliteit. In combinatie met een Virtual Reality Headset wordt de kijker onderdeel van uw film, een unieke beleving. Bij de Homido Camera kunt u via gratis apps een preview van de video's op uw smartphone bekijken en video’s converteren waarna u ze eenvoudig deelt op Facebook of YouTube. Voor meer details, bekijk ons assortiment 360°-camera’s.

Dashcamera

Een dashcam maakt opnames tijdens uw autorit. Dat moet natuurlijk veilig gebeuren. De camera zit daarom bevestigd aan de vooruit en mag, net als bij een navigatiesysteem, het zicht van de bestuurder niet belemmeren. In de meeste dashboardcamera’s zit GPS, zodat locatie, route en snelheid vastgelegd worden. Opnames kunnen van grote waarde zijn voor verzekeringskwesties bij ongevallen of gevaarlijke wegsituaties. Ga naar ons aanbod van dashcams voor meer details.

Betrouwbaar en makkelijk uw videocamera kopen

Met ervaring sinds 1923 bent u bij NEBO verzekerd van deskundig en betrouwbaar advies. Met onze uitstekend beoordeelde webshop hebben we in camera’s en andere elektronica het beste in huis. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk met:

  • Directe levering uit voorraad
  • Bestellen tot 17:00 is vandaag nog verzonden
  • Gratis verzending bij bestellingen boven 100 euro
  • Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag
  • Naast de online shop nog 6 fysieke winkels in regio Den Haag

Heeft u vragen om tot een juiste keuze te kunnen komen? Neem voor persoonlijk advies contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen.