Verrekijkers & Telescopen

Met meer dan 700 verrekijkers en accessoires vindt u gegarandeerd een passende oplossing voor elke situatie. Om te beginnen maakt u gebruik van de filter functie om direct naar de relevante productgroep zoals verrekijkers, telescopen en microscopen te gaan.

Producten 1-12 van 393

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Welk verrekijker past het best bij u?

Door het enorme aanbod van verrekijkers is het vergelijken en kiezen van een goede verrekijker die bij je past zeer belangrijk en een leuke uitdaging. Er zijn verschillende type verrekijkers leverbaar. Uiteraard is het budget een belangrijke factor maar ook de kwaliteit en de lichtsterkte van de verrekijker speelt een belangrijke rol. Maar wat zijn nu belangrijke eigenschappen waar jouw gewenste verrekijker aan moet voldoen? Bij NEBO hebben we de verrekijkers opgedeeld in verschillende categorieën.

Verrekijkers

Verrekijkers zijn er in verschillende uitvoeringen. Belangrijk om te weten om de juiste keuze te maken is dat de sterkte van de verrekijker aangeduid wordt met twee getalen. Aan het eerste getal kan je zien hoeveel maal de verrekijker naar je toehaalt en het tweede getal geeft de lichtsterkte van de verrekijker aan. Wanneer het tweede getal hoger wordt vertaald dit zich in een hogere lichtsterkte. Verder is een klein formaat verrekijker makkelijk mee te nemen maar bij langdurig gebruik van de verrekijker is het aan te raden om een grotere uitvoering te nemen. Bekijk hier direct welke verrekijker bij u past.

Telescopen

Wanneer je echt op zeer grote afstanden wilt kijken, bijvoorbeeld naar de maan of een schip op zee, raden we je een telescoop aan. De telescoop is groter dan een verrekijker en wordt vanwege de sterkte tijdens het gebruik op een statief geplaatst. Klik hier voor alle telescopen of laat je adviseren door onze experts in een van onze vestigingen.

Microscopen

Met een microscoop gaat er een wereld voor je open. Vergroot de onderwerpen en neem dingen waar die voor het menselijk oog niet zichtbaar zijn. Met een microscoop kun je zelfs de kleinste organismes bekijken. Klik hier voor alle microscopen of laat je adviseren door onze experts in een van onze vestigingen.

Uw speciaalzaak voor verrekijkers en accessoires

Voor verrekijkers en bijbehorende accessoires is NEBO een vertrouwde naam sinds 1923. Ambachtelijke vakkennis in de online wereld is zeldzaam. In onze uitstekend beoordeelde webshop helpen we u graag aan de juiste elektronica.

De keuze van een juiste verrekijker is zeer belangrijk. Wij willen graag dat u zo creatief kunt zijn. Onze adviseurs in 6 vestigingen zijn opgeleid zodat ze u perfect kunnen informeren over welke verrekijkers het best werkt in uw specifieke situatie.