Pasfoto’s & Fotoservice

Fotoservice NEBO

Naast dat je bij ons terecht kan voor advies voor het aanschaffen van de juiste fotocamera, objectieven, accessoires ect. staan wij ook garant wanneer de foto’s al zijn vastgelegd. Wij bieden namelijk diverse opties waarop jouw foto’s kunnen worden gepresenteerd. Het is mogelijk om foto’s te laten afdrukken op onder andere canvas, plexiglas, gehard glas en dibond. Dit is ook zeer geschikt als cadeau.

Wij staan evenals voor je klaar als het gaat om pasfoto’s voor alle officiële documenten, dit kan je laten maken bij elk filiaal van ons. Terwijl je wacht drukken wij gelijk de pasfoto’s voor je af. Tegenwoordig biedt de mobiele telefoon ook mogelijkheden om foto’s van hoogwaardige kwaliteit te maken. Vandaar zijn wij ook in staat om foto’s vanaf je mobiele telefoon af te drukken. Dit is zeer eenvoudig en binnen een paar minuten zorgen wij ervoor dat je ons filiaal met afgedrukte exemplaren verlaat. 

Wil jij graag je foto’s samen bundelen in een fotoboek die je digitaal kan ontwerpen naar je eigen smaak? Dan bieden wij jou hier de mogelijkheid toe. Of je nou een klein compact boekje wilt of een grote fotoboek wij zorgen ervoor. Ons software is gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de boekjes in een mum van tijd zijn ontworpen. Zowel foto’s die zijn geschoten met je fotocamera of mobiele telefoon kunnen toegevoegd worden in het fotoboek. Mocht je wat hulp nodig hebben bij het ontwerpen van je digitale fotoboek dan heten wij jou hartelijk welkom in één van onze filialen. Samen ontwerpen wij op kiosk een schitterend digitaal fotoboekje. 


Wanddecoratie. Je foto lekker groot boven de bank in de huiskamer. Bijvoorbeeld op canvas of glas. Er is heel veel mogelijk,   

Pasfoto's.  Wij maken gecertificeerde pasfoto's voor alle officiele documenten. Ook een digitale pasfoto is geen probleem.

Fotocadeaus. Je foto op een mok, t-shirt, placemat, etc, etc, De leukste dingen kan je laten bedrukken met je eigen gemaakte foto.

Digitaal fotoboek maken. Je eigen fotoboek groot of klein. Nieuw is de Boogy Book, 50 pagina's en makkelijk mee te nemen in je tas.

Foto's afdrukken. Druk je gemaakte foto's af. Je mooiste foto tastbaar op papier. De leukste creaties zijn mogelijk.

Overzetten naar DVD. Laat je videobanden, smalfilms of dia's overzetten naar DVD of een externe harddisk en beleef je herinneringen opnieuw.