Foto's vakkundig laten herstellen

Oude of beschadigde foto's laten herstellen of bewerken?

Wil je een foto laten bewerken of heb je een beschadigde of verbleekte foto die je zeer dierbaar is of een trouwfoto die zijn kleur verloren heeft omdat deze al jaren in een fotolijst aan de muur in de huiskamer hangt. In de loop der jaren is de kans aanwezig dat er met een dierbare foto iets kan gebeuren. Stiekem om de herinnering te bewaren wil je toch dat de foto weer hersteld wordt.

De emotie van de foto speelt hierbij vaak een grote rol. Wij kunnen dit probleem voor je oplossen. De foto waar het om gaat kan door onze fotoherstelspecialist weer vakkundig opgeknapt of bewerkt worden? Dagelijks zijn wij bezig voor ons klanten om oude foto's te herstellen. Wij kunnen een oude, verbleekte of beschadigde foto weer helemaal voor je opknappen of bewerken.

Onze klanten vragen ons altijd er iets moois van te maken. Het herstellen van een foto is zeer arbeidsintensief, maar het eindresultaat is absoluut de moeite waard. Onze herstelspecialist werkt krassen, kreukels en andere soorten beschadigingen weg zonder dat je er iets van ziet. Er is echt heel veel mogelijk en het verschil tussen de oude en nieuwe foto is niet in woorden uit te drukken. Vocht, een kras of een verscheurde foto is door ons prima te herstellen.

De originele foto wordt door ons digitaal ingescand en professioneel bewerkt.

Herstel van een foto met waterschade, v.a. 49,95 per foto

Is de foto door water flink beschadigt dan behoort een herstel door onze specialist zeker tot de mogelijkheden. Herstel van een foto met schimmel - vanaf 39,95 per foto Een foto met schimmel komt vaak voor. Geen paniek, een beschimmelde foto kunnen wij weer helemaal voor je herstellen.

Herstel en monteren van ontbrekende stukken, v.a. 49,95 per foto

Ontbreekt er wat in de foto of loopt er een diepe kras door een gezicht. Onze herstelspecialist kan door zijn enorme ervaring je foto weer als nieuw laten lijken

Inkleuren van een antieke foto, v.a. 69,95 per foto

Is de foto niet meer de kleur zoals deze hoort te zijn dan kan de foto ook door ons worden ingekleurd. Deze techniek is zeer indrukwekkend en zal je positief verbazen. Een oude verbleekte foto ziet er dan weer als nieuw uit.

Gescheurde foto herstellen, v.a. 29,95 per foto

Een foto met afgescheurde randen of lichte krasjes kunnen wij vrij eenvoudig herstellen. Ook vervaagde foto's kunnen wij met speciale software weer scherper maken.

Foto bewerken, v.a. 39,95 per foto

Wil je een foto laten bewerken, iemand toevoegen of verwijderen. Ook dit is geen probleem. Spreek je voorkeur maar uit en wij maken er weer een mooie foto van.

Goed om te weten

Dit is een overzicht van de meest voorkomende opdrachten. Voor een juiste beoordeling van de prijs vragen wij je langs te komen in één van onze zes winkels in Den Haag of Pijnacker Nootdorp. Je kan ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice bereikbaar via 070-3040777.

De gemonteerde foto wordt door ons weer afgedrukt op hoogwaardig fotopapier zodat je foto weer jarenlang mee kan. Ook het aanleveren van de bewerkte foto als digitaal bestand behoort tot de mogelijkheden.

De levertijd van een opdracht is afhankelijk van de hoeveelheid arbeid ongeveer twee weken.  Heb je de foto om welke reden dan ook sneller nodig dan is hier altijd een oplossing voor te vinden.