Foto's vakkundig laten herstellen

Oude of beschadigde foto's laten herstellen?

Je hebt een beschadigde of verbleekte foto die je zeer dierbaar is? Of een trouwfoto die zijn kleur verloren heeft omdat deze al jaren in een fotolijst aan de muur in de huiskamer hangt. In de loop der jaren is de kans aanwezig dat er met een dierbare foto iets kan gebeuren. Stiekem wil je toch dat de foto weer hersteld wordt. De emotie van de foto speelt hierbij vaak een grote rol. De oplossing is nabij. Wist je dat de meeste foto's door onze fotoherstelspecialist weer vakkundig opgeknapt kan worden? Dagelijks zijn wij bezig voor ons klanten om oude foto's te herstellen. Vocht, een kras of een verscheurde foto is door ons prima te herstellen. De originele foto wordt door ons digitaal ingescand en bewerkt, de oude foto blijft dus verder gewoon in tact.Wij berekenen een vast bedrag. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van prijzen zodat je weet wat het herstellen van de foto ongeveer gaat kosten.


Voorbeeld A € 29.- Eénvoudige retouche; Krasjes, vlekjes, kreukels weghalen, vervaagde foto verbeteren.
Voorbeeld B € 39.- Complexere retouche; Combinaties van A, veel krassen, scheuren, grotere beschadigingen, etc.
Voorbeeld C € 49.- Ontbrekende delen, kras door gezicht, etc.
Voorbeeld D € 69.- Foto inkleuren + retouche.

Kom langs in één van onze vestigingen, we bespreken dan graag wat er allemaal mogeljk is. De levertijd bedraagt ongeveer een week.

 

Alle scheurtjes, vlekken en kreukels in de foto kunnen worden hersteld en opnieuw ingekleurd. Ook  wordt de foto voorzien van extra scherpte , kleur en contrast en hersteld naar zijn oorspronkelijke kleur zoals de foto was. Het omkleuren naar  zwart-wit of sepiakleur is ook geen probleem. We maken de foto naar wens groter of kleiner, geef maar aan op welk formaat je de foto zou willen hebben en wij gaan het regelen voor je. Je dierbare foto is het waard om volledig hersteld te worden.