Action camera’s

Wil je aan actioncam kopen. Action camera’s voor zowel beginnend als ervaren en professioneel gebruik koopt u voordelig en makkelijk in onze overzichtelijke webshop. Bekijk nu ons complete assortiment.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Action camera’s

Met action camera’s legt u perfect sportbeelden en andere bewegende beelden vast. De camera’s zijn licht, handzaam en schok- en waterbestendig. De meeste camera’s bieden Full HD beeldkwaliteit en hebben accu’s die urenlang meegaan. Met keuze uit diverse merken zoals GoPro, Sony en Easypix in verschillende prijsklassen én specifieke accessoires vindt u bij NEBO alles wat u nodig heeft.

Waar op te letten bij aankoop

Beeldkwaliteit: Het is belangrijk om goed te kijken naar in wat voor beeldkwaliteit de action camera filmt of foto’s neemt.

Frame rate: Aangezien je met een action camera vaak actieve beelden gaat opnemen is het raadzaam om minimaal 30 FPS te nemen.

Videofunctionaliteit: Kijk of de action camera de mogelijkheid biedt om slow-motion of timelapse video’s te maken. Ga voor jezelf na voor welke sporten je de camera wil gebruiken. Wil je de camera bijvoorbeeld gebruiken om te duiken of wintersport, zorg er dan voor dat de camera waterdicht is.

Connectiviteit: Met wat voor apparaten kan de action camera allemaal verbinden? Kan je de camera met je smartphone verbinden? Zorg dat je weet welk van dit soort functies je wilt gebruiken en kijk hiernaar bij aankoop.

Gewicht en grootte: Als je de camera gebruikt voor actieve sporten wil je niet een enorme, zware camera. Check daarom altijd de afmetingen en het gewicht.

Bevestiging Camera: Sommige action camera’s worden standaard geleverd met accessoires om je camera te bevestigen en sommige niet, let hier op tijdens de aankoop.

Batterij: Kijk voor aankoop hoelang de batterij van de camera mee gaat. Indien gewenst kun je extra accu’s bij bestellen.

Uw speciaalzaak voor videocamera’s en accessoires

Voor action camera’s en bijbehorende accessoires is NEBO een vertrouwde naam sinds 1923. Ambachtelijke vakkennis in de online wereld is zeldzaam. In onze uitstekend beoordeelde webshop helpen we u graag aan de juiste elektronica.

Het vastleggen van beelden is magisch, zowel een vak als een passie. Kunst en emotie. Wij willen graag dat u zo creatief kunt zijn als mogelijk, en daar horen geen technische beperkingen bij. Onze adviseurs in 6 vestigingen zijn opgeleid zodat ze u perfect kunnen informeren over welke action camera het best werkt in uw specifieke situatie.