Lens accessoires

Om je objectieven compleet te maken zijn er bij NEBO allerlei lens accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er lensadapters om je oude objectieven te koppelen aan je nieuwe camera. Er zijn lensdoppen om lenzen te beschermen tegen beschadigingen. Zonnekappen zijn er om foto’s te beschermen tegen ongewenst licht.

Om op een voordelige manier objecten dichterbij te kunnen halen zijn er tussenringen verkrijgbaar. 

Producten 1-12 van 122

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Lensadapters

Heb je net een nieuwe camera gekocht maar wil je niet dat al je oude objectieven in de kast belanden? Dan is een lensadapter iets voor jou! Met een lensadapter kun je eenvoudig objectieven van een ander systeem gebruiken op een nieuwe camera. Door het grote aanbod lensadapters kunnen bijna alle objectieven aan een andere camerabody worden vastgemaakt.

Ga naar lensadapters.

Lensdoppen

Om lenzen en objectieven te beschermen tegen beschadigingen gebruikt je een lensdop. Bij het fotograferen in de buitenlucht kan je lens beschadigen door bijvoorbeeld vocht of zand. Door de lens af te dekken met een lensdop zal deze beschermd zijn wanneer je deze niet direct gebruikt.

Bij veel lensdoppen staat aangegeven voor welk model en merk deze geschikt zijn. Wanneer dit niet het geval is kun je bij productinformatie kijken welke afmeting in mm de lensdop heeft om te kijken of deze geschikt is. Bij twijfel staat uiteraard onze vriendelijke klantservice je te woord.

Ga naar lensdoppen.

Zonnekappen

Een zonnekap is een onmisbaar onderdeel van je camera, niet alleen bij fotograferen in de buitenlucht. Zoals de naam al aangeeft voorkomt een zonnekap dat er teveel zonlicht in jouw lens valt. Echter geldt dit niet alleen voor zonlicht maar voor al het ongewenste licht zoals bijvoorbeeld een felle lamp. Het gewicht is geen reden om geen zonnekap te gebruiken want een zonnekap weegt bijna niks. Doordat een zonnekap het licht op de juiste plekken blokkeert blijft de kwaliteit van je foto’s optimaal, zonder dat het je beeld vernauwd. Naast het blokkeren van ongewenst licht beschermt een zonnekap objectieven aangezien deze een klein beetje voor de lens uitsteekt, mocht je per ongeluk ergens tegenaan lopen dan vangt de zonnekap dit in eerste instantie op.

Ga naar zonnekappen.

Tussenringen

Een tussenring is feitelijk een verlengstuk van het objectief. Deze holle ringen worden tussen het objectief en de camera geplaatst. De ringen vergroten de afstand tussen het objectief en de sensor, waardoor de minimale scherpstelafstand korter wordt. Dit heeft als effect dat de vergrotingsfactor tevens wordt vergroot.

Let op dat je tussenringen koopt die compatibel zijn met je camera, omdat deze tussenringen kunnen communiceren met je camera waardoor je het diafragma kunt blijven aanpassen. Met tussenringen kan dus relatief goedkoop je camera in staat stellen een onderwerp dichterbij te halen.

Ga naar tussenringen.

Tassen

Om objectieven veilig en overzichtelijk te bewaren gebruik je lenstassen. Neboweb biedt lenstassen voor specifieke objectieven evenals universele lenstassen met leuke designs.

In een lenstas kun je gemakkelijk al je objectieven meenemen, ook als je fotografeert in de natuur waar de paden soms niet altijd even overzichtelijk is. Daarnaast zorgt een lenstas voor bescherming van het objectief bij vallen, stoten of tegen vervuiling.

Ga naar tassen.

Lens accessoires online kopen: snel en voordelig

Geniet van het gemak van online winkelen in onze webshop. Je zoekt thuis lens accessoires uit en bestelt deze direct online. Voor 17:00 besteld, is vandaag nog verzonden, mits op voorraad. Wilt je de accessoires liever van dichtbij inspecteren en vasthouden, kom dan naar een van onze 6 vestigingen in de regio Den Haag. Wij voorzien je graag van een passend advies.