Retourprocedure

Neem altijd eerst contact op met onze internetafdeling, bereikbaar via verkoop@neboweb.nl of 070-3040777.

 • Zorg dat het product compleet wordt ingeleverd
 • Zorg dat uw een geldige aankoopbewijs mee gezonden wordt.
 • Gebruik hierbij ons retourformulier of het Europees modelformulier voor herroeping 
 • Zorg voor een gedegen omverpakking
 • Zorg dat u uw pakket voldoende gefrankeerd opstuurt
 • De betaling vindt niet eerder plaats dan dat de verzonden bestelling bij ons retour is.
 • De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening


  Niet alle artikelen kunnen geruild/geretourneerd worden

  Onderstaande artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd:

  1. Software, dvd's en cd's waarvan de verzegeling verbroken is.

  2. Inktcartridges waarvan de verpakking/ verzegeling geopend is. Indien de verpakking/ verzegeling reeds geopend is geldt er een waardevermindering van 100%.

  3. Artikelen die om hygienische redenen niet geruild kunnen worden indien de verzegeling verbroken is. 

  4. Ingewisselde of ingevulde vouchers die bij ons gekocht zijn of tegoedbonnen.

Retouradres:

NEBO Foto & Elektronica
Theresiastraat 28
2593 AP DEN HAAG
Tel: 070-3040777

Uitleg herroepingsrecht

Tijdens de 14 kalenderdagen bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig bekijken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product niet gebruiken!

Voorbeeld:
Een wasmachine mag men bekijken maar men mag er geen wasjes mee draaien. Een paar schoenen mag men passen, maar men mag er niet een gehele dag op rondlopen. U mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Heeft u het product verder gebruikt dan noodzakelijk dan kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht.

Gebruik maken van uw herroepingsrecht

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan doet u dat door terugzending van het product binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen of door het sturen van een verklaring gericht aan de verkoper binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen. U heeft na deze melding dan nog eens 14 kalenderdagen de tijd om het product ook daadwerkelijk te retourneren.

Kosten in geval van herroeping

Retourneren van producten die via de normale pakketpost (PostNL) verstuurd kunnen worden zijn binnen Nederland voor onze rekening. De eventuele kosten van de standaard heenzending (Aangetekend verzenden met PostNL) zult u ook retour ontvangen.

Dit laatste geldt niet voor de speciale verzendmethoden zoals bijvoorbeeld rembours, groot-materieel en onze koeriersdienst. Indien u voor een speciale verzendmethode heeft gekozen, krijgt u enkel de standaardverzendkosten vergoed. Wij zullen u zo snel mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontbinding, de reeds betaalde rekening terugbetalen. De betaling vindt niet eerder plaats dan dat de verzonden bestelling bij ons retour is of u heeft aangetoond dat u het product heeft verzonden. Al naar gelang welk tijdstip het eerst valt. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen,dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Klachtenafhandeling

Bij NEBO Foto & Elektronica draait alles om tevreden klanten. Mocht het onverhoopt voor komen dat er iets niet in orde is met uw bestelling of product, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht per e-mail richten aan onze Klantenservice via verkoop@neboweb.nl. Wij streven ernaar om u altijd binnen 1 week (uiterlijk 14 dagen) uitsluitsel over uw klacht te geven. Heeft u vragen met betrekking tot een klacht? U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer +31 (0)70-3040777

Stuurt u uw klacht liever per brief? Dat kan naar:
NEBO Foto & Elektronica
t.a.v. klantenservice
Postbus 75
2630 AB DEN HAAG

Geschillencomissie

Mocht het helaas toch zover komen dat u uw klacht voor wilt leggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel dit kunt u hier doen.
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. Dit kunt u hier doen.

Wettelijk modelherroepingsformulier

Uiteraard kunt u bij ons ook gebruik maken van het wettelijk vastgestelde formulier voor herroepingen. Deze kunt u downloaden door op deze link te klikken.