Drone accessoires

Ben je op zoek naar accessoires of reserveonderdelen voor je DJI Inspire, Phantom, Mavic of Spark drone, dan ben je bij ons op het juiste adres.  Elke bekende drone is in principe degelijke gebouwd, maar er kan door een ongelukje natuurlijk altijd iets stuk gaan. Daarom hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen. Het grote voordeel hiervan is dat, wanneer iets stuk gaat, je niet meteen een nieuwe drone hoeft te kopen maar je het onderdeel gewoon kan vervangen.

Drone accu's, kabels, tassen en nog veel meer Voor drones kun je heel veel accessoires kopen. Het merk Polar Pro is een grote speler op dit gebied. Sommige accessoires kun je eigenlijk niet missen, zoals accu's, acculaders en afstandsbedieningen. Denk ook aan lensfilters, opbergtas of andere accessoires, zijn gewoon heel erg handig om erbij te hebben.

 
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Drone accessoires kopen

Ben je op zoek naar accessoires of reserveonderdelen voor je drone van o.a. de merken DJI Inspire, Phantom, Mavic of Spark. Elke DJI drone is in principe degelijk gebouwd maar een ongeluk zit in een klein hoekje, er kan altijd iets defect raken Daarom hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen. Wanneer er iets defect raakt hoef je niet gelijk een nieuwe drone hoeft te kopen. Drone accu's, kabels, tassen en nog veel meer accessoires hebben we op voorraad. Voor drones kan je echt heel veel accessoires kopen. Een aantal accessoires kan je eigenlijk voor je drone niet missen, zoals accu's, acculaders en afstandsbedieningen. Andere accessoires, denk aan lensfilters, verlichting of een opbergtas, zijn gewoon heel erg handig om te gebruiken en dragen bij aan meer plezier.