Tassen & Koffers

Met meer dan 1500 cameratassen en accessoires vindt u gegarandeerd een passende oplossing voor het opbergen van uw fotocamera. Om te beginnen maakt u gebruik van de filter functie om direct naar de relevante productgroep zoals rugzakken, schoudertassen en draagriemen te gaan.

Producten 1-12 van 354

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Welke cameratas past het best bij u?

Door het enorme aanbod van tassen is het vergelijken en kiezen van een goede tas die goed bij je fotocamera past zeer belangrijk. Er zijn verschillende type cameratassen leverbaar. Uiteraard is het budget een belangrijke factor maar ook de kwaliteit en de extra mogelijkheden van een cameratas spelen een belangrijke rol. Maar wat zijn nu de belangrijke eigenschappen waar jouw gewenste cameratas aan moet voldoen voor jouw fotocamera? Bij NEBO hebben we de cameratassen opgedeeld in verschillende categorieën.

Rugzakken

Wanneer je veel op pad gaat en behoorlijk wat kilometers aflegt om te fotograferen raden wij je een rugzak aan. De rugzakken zijn er van klein tot groot, het is verbazingwekkend om te zien wat je aan fotoapparatuur in een gemiddeld formaat rugzak kwijt kan. Nieuw zijn de zogenaamde sling rugzakken, het grote voordeel van zo’n type rugzak is dat je door middel van één beweging de tas vanuit je rug door naar voren kan schuiven. Je hoeft de rugzak dan niet speciaal af te doen om de camera er snel uit te kunnen halen. 

Schoudertassen

Ben je veel aan het werk in de fotostudio dan raden wij je de schoudertas aan. De schoudertas is in vele uitvoeringen leverbaar. Bijna alle tassen zijn voorzien van uitneembare schotten, op deze manier kan je de fotocameratas helemaal naar eigen wens inrichten.

Draagriem

Verder raden wij je ook een goede draagriem voor je fotocamera aan. De riem die bij de camera in de doos wordt meegeleverd is niet altijd prettig in gebruik. Een goede draagriem voor je fotocamera snijdt minder in je nek en levert veel extra draagcomfort op. Ons advies is in een goede draagriem voor je fotocamera te investeren.

De keuze van een goed tas en draagriem is zeer belangrijk, onderschat dit niet. Wij willen graag dat je met plezier aan de slag gaat om de mooiste foto’s te maken. Onze adviseurs in 6 vestigingen zijn opgeleid zodat ze u perfect kunnen informeren over welk tas en riem het beste werkt in uw specifieke vorm van fotograferen. Kom gerust een keer langs voor persoonlijk advies!