per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een RDW digitale pasfoto laten maken voor je rijbewijs? Je kan bij ons terecht voor het laten maken van een pasfoto voor het online verlengen van je rijbewijs. Je hoeft voor de aanvraag dus niet meer naar het stadhuis toe. Dit is toch fantastisch? De digitale pasfoto die wij van je maken sturen wij gelijk digitaal door naar het RDW. Binnen een kwartier ontvang je een link om de aanvraag op een eenvoudige manier thuis af te ronden.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Camera statief kopen

21 feb. 2022 09:24:55

Je merkt de laatste maanden steeds meer dat we buiten in de natuur aan het fotograferen zijn. De kleuren en de schoonheid van de natuur wordt door iedere fotograaf op verschillende manieren vastgelegd. Wat ons opvalt is de enorme stijging in de verkoop van hoogwaardige telelenzen. Mede daarom lijkt het ons verstandig om je in deze blog wat meer te vertellen over de verschillende statieven voor de camera die er te krijgen zijn. Een sterke telelens kan niet zonder een goed statief. De merken Cullmann en Leofoto bieden een complete lijn statieven van klein tot groot.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Fotorolletjes ontwikkelen

15 feb. 2022 15:15:26

Je filmrolletje ontwikkelen is reuze spannend, immers je brengt je volgeschoten fotorol bij een van onze vestigingen en zit helemaal in spanning hoe de resultaten zijn. Tegenwoordig maken we veel vaker dan vroeger foto’s, omdat we met onze smartphones nou eenmaal vrijwel continu een camera binnen handbereik hebben. Maar toch is het fotograferen met een fotorolletje toch magisch, want pas wanneer je de fotorol ontwikkelen gaat, weet je pas of je gemaakte foto’s goed gelukt zijn.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Dia’s of oude film digitaliseren

8 feb. 2022 15:15:53

Bij NEBO maken we gebruik van een professionele dia scanner, waarmee wij vele klanten blij maken met het veiligstellen van dierbare beelden en herinneringen. Dia’s digitaliseren voorkomt dat je oud beeldmateriaal verliest, doordat de kwaliteit van het origineel niet langer toelaat dat je nog samen kunt genieten van die unieke momenten uit het verleden. Met de professionele dia scanner van NEBO ben je die teleurstelling dus voor.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Fotograferen is weer helemaal hot. Dit heeft meerdere oorzaken, los van het feit dat het natuurlijk een hele mooie manier is om je creativiteit te (kunnen) uiten. Zo is er extra aandacht ontstaan door een tv-programma met fotograferende BN’ers, maken we massaal foto’s voor onze social media kanalen en hebben we de laatste jaren door covid tijd en aandacht voor nieuwe vormen van ontspanning. Ga je verder dan fotograferen met je smartphone, dan is een goede lens belangrijk bij fotograferen. Een lens (of objectief) kopen is echter nog wel een aankoop waarbij je je vooraf goed moet laten inlichten of zelf moet inlezen. Met dit artikel helpen we je in het kopen van de beste lens voor je fotocamera.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Fotolijst online kopen

5 jan. 2022 11:20:49

Januari is natuurlijk bij uitstek de maand van de goede voornemens. We gaan meer bewegen, gezonder eten, nu toch echt bewuster genieten, je kent het wel. Ook zijn we ons bewust van de uitgestelde klusjes, wat te denken van het laten ontwikkelen van vakantiefoto’s? Begin dit jaar goed en pak die klusjes op. En beloon jezelf dan direct met een aantal mooie fotolijsten. Je hebt ongetwijfeld van het afgelopen jaar minstens twee of drie foto’s met prachtige herinneringen die het verdienen om opgehangen te worden in een fotolijst.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

We willen allemaal de mooiste foto’s maken. Zeker in deze tijd van het jaar, waar we toch meer familiefoto’s maken voor later, wil je jezelf ervan vergewissen dat je plaatje tijdloos en mooi blijft. Maar wat is nu de beste fotocamera en met welke fotocamera maak je de beste foto’s?

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Apple HomePod Mini review

9 dec. 2021 09:19:09

In deze periode van het jaar geven we meer uit aan gadgets, voor onszelf of onze dierbaren. De Apple HomePod Mini kopen past in deze traditie, zodoende beschrijven wij onze Apple HomePod Mini ervaringen. Is dit dé slimme speaker om te kopen en is deze Apple Siri speaker de moeite waard om cadeau te geven? En ook belangrijk: wat kun je met de Apple HomePod Mini?

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Wanneer je voor een nieuwe identiteitskaart of paspoort een officiële pasfoto laat maken, moet deze voldoen aan de eisen die hier van overheidswege aan worden gesteld. De specifieke pasfoto eisen voor een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort zijn tot in detail terug te vinden in een fotomatrix die je in zijn geheel op de website van de Rijksoverheid kunt bekijken. Maar wij helpen je natuurlijk graag met een goede voorbereiding, zodat je bij een van onze professionele fotografen je mooiste pasfoto kunt laten maken. In dit artikel de officiële pasfoto eisen op een rij. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Door de bijzondere tijden, zijn we al dan niet gedwongen op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s. We zien onder hobby en (semi) professionele fotografen dan ook een enorme toename in (interesse voor) portretfotografie. Doordat er zo veel keus is in goede camera’s voor portretfotografie, hebben we speciaal voor de fotograaf een artikel over de beste camera voor portretfotografie geschreven.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5