per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pasfoto's maken Den Haag

4 jul. 2020 13:14:49

Pasfoto maken Den Haag

Wanneer je in de omgeving van Den Haag woont en je wilt een pasfoto laten maken dan is er eigenlijk altijd wel een vestiging van NEBO bij je in de buurt. Je kan op alles vestingen terecht voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs, visum of paspoort. Wereldwijd is de regelgeving voor het maken van de pasfoto voor een officieel document niet altijd gelijk. Onze fotografen zijn van jong tot oud echte professionals en van ieder land op de hoogte hoe de pasfoto in de juiste maat en kleur achtergrond gemaakt moet worden. We stellen je graag voor aan onze fotografen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Fotograaf pasfoto maken klein NEBO Den Haag

   

Het maken van een pasfoto voor een officieel document, dus bijvoorbeeld een pasfoto voor je paspoort of een pasfoto voor je rijbewijs, vraagt soms specifieke pasfoto eisen. De stand van het gezicht en een correcte belichting zijn één van de voorwaarden. Het is belangrijk voor iedereen dat wij een goede pasfoto maken. Wij letten goed op het formaat van de pasfoto, is de mond gesloten en staat de bril goed op de neus. Maar waar moeten officiële pasfoto's nu echt aan voldoen? Wij schreven het overzichtelijk voor je uit. 

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Sony dsc cybershot zv-1 vlogcamera NEBO

Naast fotograferen gaan we ook steeds meer vloggen. In veel gevallen wordt bij de start hier de smartphone voor gebruikt. Wanneer je alles onder de knie gaat krijgen en je de lat wat hoger gaat leggen, zie je dat je vaak op zoek gaat naar een kwalitatief betere vlogcamera.
Onlangs heeft Sony als eerste leverancier de dsc Cybershot ZV-1 geïntroduceerd. De Sony DSC Cybershot ZV-1 is echt specifiek gemaakt is om mee te vloggen. Lees hier onze bevindingen van deze vlogcamera. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

NEBO banner lens fotocamera

Wanneer je een systeemcamera of spiegelreflexcamera hebt gekocht, wordt deze vaak met een standaard lens voor je camera geleverd. We herkennen dit allemaal: het is niet zo dat je dus een verkeerde lens hebt gekregen, maar toch blijkt vaak al snel dat dit niet helemaal correspondeert met je verwachtingen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

zelf fotograferen NEBO

Als fotograaf hoef je niet altijd op pad voor de mooiste foto’s. Thuis is vaak de mooiste plek om de basis van het fotograferen goed onder de knie te krijgen. Zet je hond, huisgenoot of je Instagram-waardige ontbijtje eens op de foto en leer werken met verschillende fototechnieken.

In huis fotograferen geeft je de mogelijkheid om onder goede omstandigheden, mooie foto’s  te schieten. Je kunt tussendoor de resultaten op je televisie of tablet bekijken en je lunchpauze gebruiken om je batterijen op te laden. Daarnaast heeft iedereen wel een groot raam waar natuurlijk licht doorheen valt. Voor de meeste fotografie is daglicht het beste licht. Dus zet het onderwerp, huisdier of jezelf voor een groot raam zonder direct zonlicht en fotograferen maar! 

In dit artikel geven we je tips voor fotografie waar je de deur niet voor uit hoeft.  

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Fotolijst kopen

4 mei 2020 12:26:06

Collage fotolijst NEBO

Doe iets met je gemaakte foto’s. Je foto verdient een mooie fotolijst. Er zijn allerlei soorten fotolijsten leverbaar. Vierkant, rechthoekig of een collage fotolijst gemaakt van hout of kunststof, we hebben al deze fotolijsten ruimschoots in verschillende kleuren op voorraad. Maar wat is uiteindelijk voor jou de meest geschikte fotolijst? In dit artikel een overzicht van de verkrijgbare fotolijsten.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Review Fujifilm X-T4

Het  gerucht over de opvolger van de populaire Fujifilm X-T3 is waarheid geworden: de Fujifilm X-T4! De Fujifilm X-T4 wordt beschreven als de ultieme allround systeemcamera, met als grote verbetering de 5-assige ingebouwde beeldstabilisatie (IBIS). NEBO heeft deze nieuwe Fujifilm X-T4 na lang wachten eindelijk binnen en testte dit voor je uit.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Videobanden overzetten naar DVD of USB

Het is echt ongelofelijk hoeveel videobanden er nog op zolder of in de kast liggen vol met emotie van vroeger. Hoeveel uren aan herinneringen heb je niet thuis liggen waar je op dit moment niets mee doet. Het digitaliseren is iets waar we gelukkig anno 2020 gebruik van maken. Je kan nu oude videobanden overzetten naar DVD of USB.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Welke printer moet ik kopen?

26 mrt. 2020 11:37:20

NEBO canon printer kopen

Of het nu gaat om mensen die regelmatig thuiswerken, gezinnen met kinderen die een schoolopdracht moeten afdrukken of juist voor het afdrukken van een mooie foto: een printer is in iedere huishouding geen overbodige luxe. In dit artikel beschrijven we de verschillende opties en noemen we tevens welke opties je hebt wanneer je inkt voor je printer moet kopen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Panasonic Lumix TZ200

Panasonic is geen onbekende meer in de wereld van de fotografie. Een aantal jaren terug  heeft Panasonic de markt op het  gebied van de compact fotocamera’s al aardig opgeschud met de introductie van de Panasonic Lumix Traveller compact serie. Deze zeer succesvolle lijn van Panasonic fotocamera’s staat bekend om zijn hoge kwaliteit, fraaie afwerking en de enorme hoeveelheid aan zoom. Maar hoe verhouden de andere modellen Panasonic fotocamera’s zich ten opzichte van de andere merken? NEBO heeft de Panasonic camera’s voor je beoordeelt.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5