Printers

 1. Wat maakt de Canon Pixma de ideale printer?

  Canon Pixma ideale printer blog NEBO

  De Canon Pixma printers staan met een zeer fraaie lijn printers heel breed in de markt gepresenteerd. Wanneer je een Canon Pixma printer koopt, heb je de keus uit zowel voordelige printers als modellen waar je hoge kwaliteit foto’s mee kunt gaan afdrukken. Voor ieder type consument heeft Canon wel een mooie printer in huis. Maar wat maakt de Canon printers zo uniek?

  Lees meer »
 2. Welke printer moet ik kopen?

  NEBO canon printer kopen

  Of het nu gaat om mensen die regelmatig thuiswerken, gezinnen met kinderen die een schoolopdracht moeten afdrukken of juist voor het afdrukken van een mooie foto: een printer is in iedere huishouding geen overbodige luxe. In dit artikel beschrijven we de verschillende opties en noemen we tevens welke opties je hebt wanneer je inkt voor je printer moet kopen.

  Lees meer »
 3. De beste printers om foto's mee af te drukken

  Beste printers om foot's mee af te drukken | Canon | NEBO

  Er zijn verschillende type printers leverbaar. Zakelijke printers om vele documenten mee af te drukken en printers voor thuisgebruik. Printers voor thuis zijn er ook in verschillende modellen. Zo zijn er printers om documenten of tickets te printen of printers waar je op een makkelijke manier snel je gemaakte foto’s mee kan afdrukken. Aangezien NEBO al sinds 1923 dé fotospecialist is, richten wij ons op de beste printers om foto’s mee af te drukken.

  Lees meer »
 4. Canon introduceert de Selphy CP1300

  Een zeer compacte printer, je foto's kunnen draadloos direkt klaar worden afgedrukt.

  Lees meer »