per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Beste printers om foot's mee af te drukken | Canon | NEBO

Er zijn verschillende type printers leverbaar. Zakelijke printers om vele documenten mee af te drukken en printers voor thuisgebruik. Printers voor thuis zijn er ook in verschillende modellen. Zo zijn er printers om documenten of tickets te printen of printers waar je op een makkelijke manier snel je gemaakte foto’s mee kan afdrukken. Aangezien NEBO al sinds 1923 dé fotospecialist is, richten wij ons op de beste printers om foto’s mee af te drukken.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Top 3 camera's voor professionals | NEBO

 

Vorige week trapten we deze reeks af met de top 3 camera's voor beginners. In dit artikel de top 3 fotocamera's voor professionals. 
En om het voor onze professionale fotografen nog interessanter te maken: behalve dat we onze ervaringen met je delen, profiteer je tijdens de Black Friday deals ook nog van een forstelijke korting. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Black Friday Deals

Net als de voorgaande jaren, hebben we ook dit jaar weer een aantal geweldige aanbiedingen rond Black Friday en Cyber Monday. Om ook de beginnende fotograaf te kunnen helpen én stimuleren om deze fantastische fotografie wereld binnen te stappen hebben we zelfs van de top 3 beste fotocamera’s voor beginners een geweldige deal voor je. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist sinds 1923

Uitgelicht: Nikon Z50 systeemcamera

11 nov. 2019 08:59:34

Nikon Z50 systeemcamera

Na een lange tijd wachten is de Nikon Z50 systeemcamera nu uit voorraad leverbaar. Nu we de Nikon Z50 systeem fotocamera echt in onze handen hebben gehad, is het mogelijk om een juist beeld te schetsen van deze nieuwe systeemcamera.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Cursus fotografie

25 sep. 2019 13:29:33

Fotografie cursus

Haal het maximale uit je fotocamera en leer in één avond de fijne kneepjes van je fotocamera. Bij NEBO hebben we specialisten die je met passie en enthousiastme helpen meer uit je eigen fotocamera te halen. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Iedereen heeft van vroeger wel ergens videobanden liggen die je graag over zou willen naar zetten een DVD of usb stick. Toch komt het er maar niet van en is dit een karwei welke we steeds lijken uit te stellen. De kwaliteit van de videobanden wordt er in de loop der jaren ook niet beter op. Het is dus verstandig om niet meer te wachten en je videobanden spoedig te laten digitaliseren naar een DVD of usb stick voordat de herinneringen verloren gaan.

Videobanden overzetten naar DVD NEBO Den Haag

Wij van NEBO met maar liefst 6 vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp zijn gespecialiseerd in het overzetten van videobanden naar DVD of usb stick. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Rijbewijs vernieuwen digitaal Den Haag

Tot voor kort was het zo dat je voor het verlengen van je rijbewijs eerst een pasfoto liet maken en je dan naar het stadsdeelkantoor of stadhuis toe moest gaan om de aanvraag van de verlenging in orde te maken.

Nieuw bij NEBO met zes vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp is de mogelijkheid om je rijbewijs digitaal online te verlengen. 

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialst

Zou je graag thuis een eigen fotostudio willen inrichten maar weet je niet precies waar je moet beginnen dat helpen wij je graag op weg. De investering voor het goed inrichten van een studio valt namelijk reuze mee.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Wegwerpcamera op je bruiloft

15 aug. 2019 19:48:59

Hoe leuk is het niet om tijdens je bruiloft op de aanwezige tafels eenmalige camera’s neer te leggen die gebruikt mogen worden door familie en vrienden om leuke foto’s van de feestavond te maken?
eenmalige camera bruiloft kopen

Meer weten over de wegwerp camera's van NEBO?  
Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Met regelmaat worden er door diverse instanties zoals o.a. de Consumentenbond systeemcamera’s getest. Ondanks dat je veel over fotocamera’s kan vinden op het internet is het altijd prettig wanneer bekende instanties ook hun mening geven over het product. In haar test voor de beste systeemcamera of beste koop systeemcamera van de consumentenbond, komt de Sony Alpha 7 III als winnaar uit de bus.

Beste koop systeemcamera 2019 | Sony Alpha 7 III systeemcamera

We beschrijven in dit artikel de ervaringen van de Sony Alpha 7 III.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO - de fotospecialist
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5