per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Cursus fotografie

25 sep. 2019 13:29:33

Fotografie cursus

Haal het maximale uit je fotocamera en leer in één avond de fijne kneepjes van je fotocamera. Bij NEBO hebben we specialisten die je met passie en enthousiastme helpen meer uit je eigen fotocamera te halen. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Iedereen heeft van vroeger wel ergens videobanden liggen die je graag over zou willen naar zetten een DVD of usb stick. Toch komt het er maar niet van en is dit een karwei welke we steeds lijken uit te stellen. De kwaliteit van de videobanden wordt er in de loop der jaren ook niet beter op. Het is dus verstandig om niet meer te wachten en je videobanden spoedig te laten digitaliseren naar een DVD of usb stick voordat de herinneringen verloren gaan.

Videobanden overzetten naar DVD NEBO Den Haag

Wij van NEBO met maar liefst 6 vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp zijn gespecialiseerd in het overzetten van videobanden naar DVD of usb stick. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Rijbewijs vernieuwen digitaal Den Haag

Tot voor kort was het zo dat je voor het verlengen van je rijbewijs eerst een pasfoto liet maken en je dan naar het stadsdeelkantoor of stadhuis toe moest gaan om de aanvraag van de verlenging in orde te maken.

Nieuw bij NEBO met zes vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp is de mogelijkheid om je rijbewijs digitaal online te verlengen. 

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialst

Zou je graag thuis een eigen fotostudio willen inrichten maar weet je niet precies waar je moet beginnen dat helpen wij je graag op weg. De investering voor het goed inrichten van een studio valt namelijk reuze mee.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Wegwerpcamera op je bruiloft

15 aug. 2019 19:48:59

Hoe leuk is het niet om tijdens je bruiloft op de aanwezige tafels eenmalige camera’s neer te leggen die gebruikt mogen worden door familie en vrienden om leuke foto’s van de feestavond te maken?
eenmalige camera bruiloft kopen

Meer weten over de wegwerp camera's van NEBO?  
Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Met regelmaat worden er door diverse instanties zoals o.a. de Consumentenbond systeemcamera’s getest. Ondanks dat je veel over fotocamera’s kan vinden op het internet is het altijd prettig wanneer bekende instanties ook hun mening geven over het product. In haar test voor de beste systeemcamera of beste koop systeemcamera van de consumentenbond, komt de Sony Alpha 7 III als winnaar uit de bus.

Beste koop systeemcamera 2019 | Sony Alpha 7 III systeemcamera

We beschrijven in dit artikel de ervaringen van de Sony Alpha 7 III.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO - de fotospecialist

Ben je een startende fotograaf en op zoek naar een spiegelreflexcamera? Dan komt snel de vraag naar boven welke spiegelreflexcamera verstandig is om te kopen. De duurste Nikon of Canon spiegelreflex camera hoeft niet gelijk de beste camera te zijn. Starten met een instapmodel is de beste keuze.

Canon EOS 250 - Spiegelreflexcamera

Maar waar moet je op letten bij het kopen van je eerste spiegelreflexcamera? Lees onze tips voor de juiste spiegelreflexcamera voor beginners. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Top 4 beste camera's voor vloggers

11 jul. 2019 19:52:30

beste vlogcamera NEBO

We gaan steeds meer vloggen. De laatste jaren is er ook een hoop verandert. Vloggen met een fotocamera is niet ingewikkeld. De grote merken zoals Sony, Panasonic en Canon spelen hier goed op in en bieden de mooiste fotocamera’s aan om te vloggen. We zetten de meeste gekozen camera om te vloggen voor je op een rij. Lees hier onze lijst met top 4 beste camera's voor vloggers

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist

Nu de vakantie weer gaat naderen zijn we langzaam bezig om de spulletjes klaar te leggen voor de vakantie. Is je cameratas weer up to date en heb je alles in huis om tijdens de vakantie mooie foto’s te maken. Hoe zat het eigenlijk ook al weer met het gebruik van een UV filter of polarisatie filter voor de lens van je fotocamera?

uv-filter camera kopen NEBO

In dit artikel leggen we je de verschillen uit en waarom je eigenlijk beide filters nodig hebt. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO de fotospecialist

Rijbewijs verlengen nú ook digitaal

19 jun. 2019 13:58:20

NIEUW: Thuis op de bank je rijbewijs aanvragen. 

RDW pasfoto maken rijbewijs verlengen

Wanneer je bij onze vestigingen in Den Haag een pasfoto laat maken voor je rijbewijs maken wij het je het echt heel erg makkelijk. Wij zijn door het RDW erkend als fotograaf voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door NEBO dé fotospecialist
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5