Vloggen

 1. De magie van de selfie stick

  De magie van de selfie stick

  De magie van de selfie stick

  Selfie sticks zijn niet langer alleen maar gadgets voor fervente selfie liefhebbers. Je kan de selfie stick gebruiken voor je telefoon of actioncam. Met een groeiende populariteit zijn selfie sticks uitgegroeid tot een accessoire waar mee je mooiste herinneringen mee kunt vastleggen. De selfie stick heeft zich ontwikkeld voor zowel recreatieve als professionele toepassingen. De mooiste beelden leg je vast mee selfie stick.

  Wat maakt de selfie stick zo handig om te gebruiken en wat kan ik allemaal doen met selfie stick. Van reisavonturen tot groepsfoto's, hier zijn een aantal leuke tip hoe je een selfie stick kunt gebruiken.

  Een selfie stick biedt heel veel leuke mogelijkheden voor het maken van selfies, groepsfoto's

  Lees meer »
 2. Tips beginnen met vloggen

  blog tips beginnen met vloggen

  Vloggen wordt steeds populairder, maar waar moet je als (beginnende) vlogger nu echt rekening mee houden? Als cameraspecialist hebben we bij NEBO al menig beginnende vlogger mogen helpen. In dit artikel geven we je een aantal handvaten zodat jij kan beginnen met vloggen.

  Lees meer »
 3. Beste vlogcamera voor YouTube

  Beste vlogcamera voor YouTube kopen NEBO

  Welke vlogcamera moet ik kopen, wanneer ik mijn video’s wil delen op YouTube? Dit is een vraag welke onze verkopers in de winkels regelmatig krijgen. Dit is natuurlijk een logisch gevolg van de toegenomen interesse in vloggen. We zien steeds meer influencers en juist de keuze van de camera is daarbij essentieel voor het eindresultaat. In dit artikel nemen we je mee naar de beste vlogcamera voor YouTube.

  Lees meer »
 4. LED Ringlamp kopen voor Tik Tok en Instagram

  LED ringlamp kopen vloggen NEBO

  De verlichting die we gebruiken in de wereld van het fotograferen of bij het maken van een vlog verandert in een rap tempo. Je ziet het in het straatbeeld steeds meer terugkomen: men is massaal aan het vloggen. Maar ook zien we vaak dansende jongeren, die vol enthousiasme een Tik Tok video aan het opnemen zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je video kwaliteit echt super professioneel is? In dit artikel introduceren we de LED ringlamp speciaal voor het maken van videobeelden voor Tik Tok en Instagram.

  Lees meer »
 5. De beste vlogcamera kopen

  Vlogcamera kopen NEBO

  Wil je gaan vloggen? Waar moet een goede vlogcamera dan minimaal aan voldoen? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten bij de aankoop van een vlogcamera.

  Lees meer »
 6. TIP: Waar let je op bij het kopen van een vlog camera

  Tip waar let je op bij het kopen van een vlogcamera NEBO

  Een aantal mensen zal even moeten wennen aan het idee, maar we kunnen er niet omheen. We gaan met ons allen steeds meer vloggen. Het aantal vlogs welke dagelijks online wordt gezet groeit enorm. Wij van NEBO de fotospecialist helpen je graag met aan advies welke vlog camera je op dit moment het beste kan kopen.

  Lees meer »
 7. Sony introduceert met de DSC Cybershot ZV-1 de beste vlogcamera

  Sony dsc cybershot zv-1 vlogcamera NEBO

  Naast fotograferen gaan we ook steeds meer vloggen. In veel gevallen wordt bij de start hier de smartphone voor gebruikt. Wanneer je alles onder de knie gaat krijgen en je de lat wat hoger gaat leggen, zie je dat je vaak op zoek gaat naar een kwalitatief betere vlogcamera.
  Onlangs heeft Sony als eerste leverancier de dsc Cybershot ZV-1 geïntroduceerd. De Sony DSC Cybershot ZV-1 is echt specifiek gemaakt is om mee te vloggen. Lees hier onze bevindingen van deze vlogcamera. 

  Lees meer »
 8. Top 4 beste camera's voor vloggers

  beste vlogcamera NEBO

  We gaan steeds meer vloggen. De laatste jaren is er ook een hoop verandert. Vloggen met een fotocamera is niet ingewikkeld. De grote merken zoals Sony, Panasonic en Canon spelen hier goed op in en bieden de mooiste fotocamera’s aan om te vloggen. We zetten de meeste gekozen camera om te vloggen voor je op een rij. Lees hier onze lijst met top 4 beste camera's voor vloggers

  Lees meer »
 9. Hoe begin je met Vloggen op YouTube? | NEBOweb.nl

  Je zult er ongetwijfeld over gehoord hebben, vloggers. Als je niet helemaal onder een steen geleefd hebt vliegen ze om je oren. Inmiddels zijn vloggers supersterren met een fanbase waar menig BN’er jaloers op is. En het is niet alleen voor de lol, het is serieuze business.

  hoe begin je met vloggen op youtube

  Lees meer »