NEBO LED ringlamp kopen

LED Ringlamp kopen voor Tik Tok en Instagram

De verlichting die we gebruiken in de wereld van het fotograferen of bij het maken van een vlog verandert in een rap tempo. Je ziet het in het straatbeeld steeds meer terugkomen: men is massaal aan het vloggen. Maar ook zien we vaak dansende jongeren, die vol enthousiasme een Tik Tok video aan het opnemen zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je video kwaliteit echt super professioneel is? In dit artikel introduceren we de LED ringlamp speciaal voor het maken van videobeelden voor Tik Tok en Instagram.

Video opnemen voor Tik Tok

Met de komst van de ringlamp, die tegenwoordig bijna allemaal als LED ringlamp te koop zijn, kan je gelijkmatig verspreid licht op het onderwerp laten vallen. Hierdoor zal er op het onderwerp, of in praktijk vaak je gezicht, minder schaduw ontstaan. Er ontstaat dus een mooie en egale verlichting, dat maakt deze ringlampen erg goed te gebruiken voor portretfotografie of voor het maken van een vlog.

LED ringlamp voor beauty vloggen

Bij de meeste ringlampen kan je de sterkte en de kleur van het licht instellen. Sommige modellen worden zelfs geleverd met een remote waardoor je belichting de kleur van de lamp op afstand kan bedienen. Op deze manier kan je de belichting afstellen zoals jij dat gaat wilt. Ook bij visagisten en (beauty)vloggers zijn de ringlampen razend populair, de aangebrachte make up is namelijk door het gebruik van een LED ringlamp heel goed te zien. Eerder schreven we al een artikel over de beste vlogcamera kopen.

LED ringlamp mobiel NEBO

Verlichting om je mobiel bij filmen

De ringlampen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De wat grotere lampen leveren vaak een hogere lichtopbrengst op. Verder zijn de meeste ringlampen voorzien van een spiegel of smartphonehouder die midden in de ringlamp kan worden geplaatst. Met name deze optie wordt veel gebruikt bij het maken van een goede vlog. De ringlampen zijn licht van gewicht en met de meegeleverde tas makkelijk mee te nemen.

Wanneer je een LED ringlamp koopt, kan je de LED ringlamp ook gebruiken voor macrofotografie. Het grote voordeel is dat je een kleiner diafragmaopening kan gebruiken en zo meer scherptediepte krijgt. LED ringlampen worden niet warm, waardoor je ze lang kunt gebruiken. Op onze website vind je o.a. ringlampen van bekende merken als Falcon Eyes, Dorr en Caruba en heb je keuze uit ringlampen met statief of die uitgevoerd zijn als tafelmodel.