Pasfoto maken in Den Haag en Nootdorp blog NEBO

Pasfoto’s maken in Den Haag en Nootdorp doe je bij NEBO de fotospecialist

Wil je een pasfoto laten maken voor rijbewijs, vaarbewijs, identiteitskaart, visum of paspoort dan ben je bij NEBO op het juiste adres. Wij zijn sinds 1923 de specialist voor het laten maken van een goede pasfoto. Je kan op alle zes de vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp pasfoto’s laten maken.

Pasfoto maken Den Haag

Wil je je pasfoto maken in Den Haag? In Den Haag kan je ons vinden in het centrum van de stad dichtbij het stadhuis. Tevens zijn bij alle grote bekende ambassades op loopafstand wel een vestiging van ons te vinden. Onze vestiging aan de Leyweg bevindt zich op loopastand van het stadsdeelkantoor. Voor het maken van een pasfoto in Pijnacker-Nootdorp, kun je terecht bij onze vestiging aan de Lange Baan 7 in het gezellige winkelcentrum Parade.

Voor het maken van een pasfoto hoef je geen afspraak te maken. Je kan op ieder moment van de dag bij ons terecht voor het maken van een leuke pasfoto.

Officiële fotograaf pasfoto Den Haag

Onze fotografen zijn speciaal opgeleid voor het maken van een goede pasfoto die aan de regels voldoet. We gebruiken voor het maken van een pasfoto de modernste apparatuur. Wij controleren de pasfoto op de gestelde eisen en laten natuurlijk de pasfoto eerst aan je zien. Wanneer je tevreden bent drukken wij de pasfoto af of sturen we de pasfoto digitaal naar je door.

Online verlengen rijbewijs

Nieuw is het online verlengen van je rijbewijs. Dat is echt goed nieuws. Wij zijn namelijk door het RDW aangewezen voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs. Je hoeft dus niet meer naar stadhuis of stadsdeelkantoor om je rijbewijs te verlengen. Je kan bij ons terecht voor het verlengen van je rijbewijs. Wij maken de pasfoto en sturen deze gelijk door naar het RDW. We wachten dan een paar minuten op de goedkeuring. Na de goedkeuring wordt de handtekening geplaatst en  vervolgens kan je thuis op een makkelijke manier je aanvraag om het rijbewijs te verlengen online in orde maken. Je rijbewijs ligt dan na drie werkdagen al weer voor je klaar. Is dit niet fantastisch?

Ga je op vakantie en heb je een pasfoto voor je visum nodig? Geen probleem, je kan bij ons terecht voor het maken van een pasfoto voor je visum. Wij zijn van alle landen bekend met de gestelde eisen en regels om ervoor te zorgen dat je pasfoto goedgekeurd wordt. Van de bekende landen zoals Amerika, Canada, India, Polen, China, Oman, Marokko, Frankrijk is er goed contact met de ambassades en weten wij precies wat voor een pasfoto er gemaakt moet worden.

Rijbewijs verlengen online pasfoto NEBO

Digitale pasfoto bij visum

Het maken van een digitale pasfoto is ook geen probleem. Bij veel instanties moet de aanvraag van bijvoorbeeld een visum online ingediend worden. Je hebt hier dan een digitale pasfoto voor nodig. De werkwijze voor het maken van een digitale pasfoto is heel simpel. We maken een leuke pasfoto conform de gestelde eisen en wanneer je tevreden bent sturen wij de digitale pasfoto via de mail naar je toe.

Pasfoto van een baby maken

Vaak wordt ons de vraag gesteld of wij ook pasfoto’s van een baby maken. Natuurlijk kan je bij ons terecht voor het laten maken van een pasfoto voor je baby. De fotograaf legt uit hoe we de pasfoto samen gaan maken. We nemen de tijd voor het maken en een leuke pasfoto en we zorgen er voor dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Maak je geen zorgen, vele baby’s zijn je al voorgegaan en door ons vastgelegd. Eerder schreven we al over eisen officiële pasfoto.

De kwaliteit van onze pasfoto’s heeft geweldige samenwerkingen voortgebracht met verzorgingshuizen, scholen en bedrijven als Cap Gemini, KPN en Getronics. Ook in de sportwereld maken we de pasfoto voor je seizoenkaart. Met grote supportersverenigingen zoals Ajax en Feyenoord en de sportbond NOC NSF werken wij alle jaren samen.

Met bril op de pasfoto

Je hoort veel verhalen over het dragen van een bril op de pasfoto. Het is allemaal niet zo moeilijk. Het verhaal is zo dat de bril die je draagt reflectie of schaduw kan veroorzaken. Nu zijn wij van mening dat wanneer je in het dagelijks leven een bril draagt, je deze ook op je pasfoto hoort te dragen. Mocht onverhoopt de bril toch teveel schaduw of reflectie op de pasfoto opleveren dan maken wij kosteloos een tweede set zonder bril. Je krijgt dus een pasfoto met en zonder bril mee. We laten dan aan de instantie waar je naar toe gaat met de pasfoto over welke pasfoto gebruikt gaat worden.

Pasfoto maken op locatie

Wanneer je niet in staat bent om naar onze winkels toe te komen dan bestaat de mogelijkheid dat de fotograaf naar je toekomt om een pasfoto te laten maken. Voor het maken van een pasfoto op locatie zijn wij bereikbaar via 070-3040777 of je stuurt een mail naar pasfoto@neboweb.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Verder kan je bij ons natuurlijk ook terecht voor het maken van een leuke spontane pasfoto die je bijvoorbeeld als profielfoto zou kunnen gebruiken.