NEBO pasfoto maken Pijnacker Nootdorp

Pasfoto’s maken  in Pijnacker Nootdorp | Dit team staat voor je klaar

Wanneer je in de omgeving van Pijnacker Nootdorp woont en je graag een pasfoto zou willen laten maken dan is onze vestiging in Nootdorp (“Parade”) een prima adres om een goede pasfoto te laten maken. Je kan op deze vesting terecht voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs, visum of paspoort. Ook het laten maken van een digitale pasfoto is geen probleem. We stellen je graag voor aan ons team Pijnacker Nootdorp.

Fotografen voor pasfoto Pijnacker Nootdorp

Wereldwijd is de regelgeving voor het maken van de pasfoto voor een officieel document niet altijd gelijk. Onze fotografen zijn van jong tot oud echte professionals en van ieder land op de hoogte hoe de pasfoto in de juiste maat en kleur achtergrond gemaakt moet worden voor het daar geldende officiële document.  

fotograaf pasfoto maken Pijnacker Nootdorp

Ons team bestaat uit Mariska, Rob, Albert en Mariska. Dolenthousiaste fotografen van jong tot oud die speciaal zijn opgeleid voor het maken van een goede pasfoto. Onze fotografen blijven altijd op de hoogte van de nieuwste eisen, doordat ze jaarlijks de daarvoor (verplichte) opleiding volgen. Door deze jaarlijkse opleiding inclusief de certificatie zie je de ervaring en kennis die zij opdoen bij onze fotografen zeker terug. Het maken van een pasfoto gaat er ten opzichte van vroeger anders aan toe.  Een goede pasfoto vraagt tegenwoordig om kennis en ervaring, daar zijn wij ons dan ook zeer goed van bewust.

fotowinkel Pijnacker Nootdorp pasfoto maken

Eisen pasfoto voor officiële documenten

We zijn bekend met de eisen en de juiste afmetingen die nodig is voor het maken van een goede officiële pasfoto. Ondanks de regelgeving zijn wij er van overtuigd dat we een leuke pasfoto van je kunnen maken. Ook het maken van een pasfoto van een baby is voor is geen probleem. Samen zorgen we voor een geslaagde pasfoto, welke voldoet aan de officiële pasfoto eisen.
En wees gerust, een kleine glimlach op de pasfoto is geen enkel probleem. De verhalen dat er absoluut niet gelachten mag worden op pasfoto’s, zijn de laatste jaren een eigen leven gaan leiden.