Fotograaf pasfoto maken NEBO

Waar moeten officiële pasfoto’s aan voldoen?

Het maken van een pasfoto voor een officieel document, dus bijvoorbeeld een pasfoto voor je paspoort of een pasfoto voor je rijbewijs, vraagt soms specifieke pasfoto eisen. De stand van het gezicht en een correcte belichting zijn één van de voorwaarden. Het is belangrijk voor iedereen dat wij een goede pasfoto maken. Wij letten goed op het formaat van de pasfoto, is de mond gesloten en staat de bril goed op de neus.

Eisen pasfoto

Dit zijn specifieke eisen voor het maken van een goede pasfoto die door de overheid wordt gesteld. Een aantal landen vragen een andere formaat pasfoto of kleur achtergrond. Ook hier kunnen wij probleemloos aan voldoen.
Om een kleine opsomming te geven, dien je o.m. rekening te houden met:

Maatvoering pasfoto;
Pasfoto in kleur;
Goedgelijkend;
Onbewerkt;
Eisen aan de achtergrond op een pasfoto;
Onbedekt hoofd;
Lachten toestaan op de pasfoto;
Met bril op de pasfoto.

Gelukkig hoef je je daar niet druk over te maken. Wij van NEBO dé fotospecialist zijn altijd op de hoogte van de laatste eisen, voor zowel pasfoto’s binnen Nederland als de eisen voor de rest van de wereld. Mocht je je toch zelf ook willen inlezen: in een eerder artikel schreven we al waar moet een pasfoto voor officiële documenten aan voldoen.

Pasfoto laten maken door fotograaf

Al onze fotografen zijn gespecialiseerd in het maken van een goede pasfoto. Wij zorgen voor de juiste belichting en letten goed op de eisen en afmetingen die door de overheid is gesteld. Dit geldt ook voor het maken van een baby pasfoto.

Pasfoto maken officiële documenten NEBO

Voor de landen in de wereld waar andere eisen voor het maken van een pasfoto wordt gesteld zijn wij opgeleid tot het maken van een goede pasfoto. Onze pasfoto machines zijn splinternieuw en voorzien van software die het maken van alle soorten pasfoto’s mogelijk maakt. De pasfoto wordt digitaal gemaakt en na je goedkeuring drukken we de pasfoto voor je af of leveren in combinatie ook digitaal aan.

Onze opdracht is dat je met een tevreden pasfoto naar huis toe gaat. Kom langs in een van onze vestigingen voor het laten maken van een pasfoto.