Sony dsc cybershot zv-1 vlogcamera kopen NEBO  Den Haag

Sony introduceert met de DSC Cybershot ZV-1 de beste vlogcamera

Naast fotograferen gaan we ook steeds meer vloggen. In veel gevallen wordt bij de start hier de smartphone voor gebruikt. Wanneer je alles onder de knie gaat krijgen en je de lat wat hoger gaat leggen, zie je dat je vaak op zoek gaat naar een kwalitatief betere vlogcamera.

Sony DSC Cybershot ZV-1 de eerste echte vlogcamera

Onlangs heeft Sony als eerste leverancier de dsc Cybershot ZV-1 geïntroduceerd. De Sony DSC Cybershot ZV-1 is echt specifiek gemaakt is om mee te vloggen. Werkelijk een beest van een vlogcamera. Deze Sony camera is speciaal gemaakt voor de vlogger die graag kwalitatief hoogwaardige vlogs wil gaan maken. Je zal verstelt staan van de mogelijkheden.

De Sony ZV-1 is in het bezit van een lichtsterke zoomlens en een razendsnel scherpstelsysteem. Dit scherpstelsysteem voorkomt wazige beelden tijdens het zoeken naar het onderwerp waarop scherp gesteld moeten worden. Ook is de camera voorzien van oogherkenning waardoor de camera altijd op het juiste punt scherpstelt.

Vlogcamera met touchscreen

De Sony ZV-1 is ook voorzien van een zeer fraai kantelbaar touchscreen LCD scherm.  De instellingen van deze vlogcamera doe je door middel van het touchscreen lcd scherm.  Een zeer handige tool is dat je het lcd scherm ook  kan gebruiken om aan te geven waar je de  ZV1 op wil laten scherp stellen.

Deze Sony vlogcamera is voorzien van een 1 inch Exmor RS sensor. Deze sensor zorgt er voor dat je in combinatie met de lichtsterke zoomlens zowel binnen als buiten hoogwaardige vlogs kan maken.  Wanneer je van binnen naar buiten loopt tijdens het vloggen zorgt de sensor er ook voor dat de overgang van donker naar licht prima verloopt.

Op de Sony camera zit ook een “custom” button. Onder deze button kan je maar liefst 42 functies voorprogrammeren. Je hoeft dan niet meer het hele menu door te lopen om een bepaalde functie in te schakelen. Gemak dient de mens.

Sony vlogcamera met externe microfoon aansluiting

Vlogcamera met de beste microfoon

Bij de camera wordt standaard ook windshield meegeleverd. De camera is voorzien van een externe microfoon aansluiting. Afhankelijk van de manier waarop je vlogt kan je dus het geluid verbeteren door een externe microfoon voor je vlogcamera te gebruiken.

Verder heeft Sony heel slim diverse opties die nu op je smartphone ingebouwd zitten ook verwerkt in de camera. Kortom, met deze camera ga je er kwalitatief met sprongen op vooruit zonder dat je hier mogelijkheden voor in moet leveren. We zijn er nu al zeker van dat de Sony cybershot ZV1 vlogcamera in de wereld van het vloggen een topper zal gaan worden.

Sony levert trouwens met de Sony VPT2BT grip voor vlogcamera’s een hele fraaie grip speciaal gemaakt om mee te vloggen.  De combinatie camera en grip zorgt garantie voor topkwaliteit.

Kom gauw langs, op alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp is de camera op voorraad. We demonstreren graag de mogelijkheden.