Digitaliseren

 1. Laat je videobanden overzetten naar een usb-stick

  Laat je videobanden overzetten naar een usb-stick

  Laat je videobanden, dia's en negatieven digitaliseren

  Je oude videobanden, dia's of negatieven in hoge kwaliteit overzetten naar dvd, usb-stick of harde schijf? Beleef je mooiste en dierbare herinneringen van vroeger opnieuw.
   
  Eindelijk heb je jouw materiaal dan uitgezocht om te laten overzetten. Maar waar wil je het naar laten overzetten? Heb je daar al over nagedacht? Wil je de beelden gaan monteren, dan kan je jouw dia's, smalfilm of videobanden het beste over laten zetten naar een usb-stick.
   
  Wil je de beelden overzetten om op tv te bekijken, maar er verder niets mee doen? Dan is overzetten naar dvd of usb-stick prima. De usb-stick klik je in de televisie en kijken maar naar de oude dierbare herinneringen van vroeger.
  Lees meer »
 2. Dia’s of oude film digitaliseren

  Bij NEBO maken we gebruik van een professionele dia scanner, waarmee wij vele klanten blij maken met het veiligstellen van dierbare beelden en herinneringen. Dia’s digitaliseren voorkomt dat je oud beeldmateriaal verliest, doordat de kwaliteit van het origineel niet langer toelaat dat je nog samen kunt genieten van die unieke momenten uit het verleden. Met de professionele dia scanner van NEBO ben je die teleurstelling dus voor.

  Lees meer »
 3. Diascanner of negatiefscanner kopen | Tips

  De laatste jaren zijn de negatiefscanner en diascanners weer enorm in trek. Het is heel verstandig om je negatieven of dia’s te digitaliseren. De emotie van vroeger moet je voor de nieuwe generatie veilig stellen. Er zijn ontzettend veel scanners te koop. Waar moet je eigenlijk op letten bij een scanner kopen? In dit artikel aandacht voor de verschillende modellen scanners.

  Lees meer »
 4. Film van videoband overzetten op usb

  Na de zomervakantie gaan we massaal de vakantiefoto’s ontwikkelen. Is het niet een mooi voornemen om dan na de vakantie direct ook eens te kijken wat je nog aan oude videobanden hebt liggen? Dan is dit het moment om film van videoband over te zetten op USB.

  Lees meer »
 5. Videobanden overzetten naar DVD of USB-stick

  videobanden overzetten naar dvd of usb

  Kan je de tijd nog herinneren dat we alle bewegende beelden vast hebben gelegd op een videoband? Pure emotie van vroeger waar je graag nog een keer naar zou willen kijken. Iedereen heeft ergens op zolder nog wel een doos met videobanden staan waar de vakantie, de eerste babystapjes of de bruiloft op is vastgelegd.

  Lees meer »
 6. Je oude negatieven of foto’s laten digitaliseren

  Oude negatieven of dia's digitaliseren NEBO

  Zeker nu we meer aan huis gekluisterd zijn, schenken we meer aandacht aan woning inrichting, maar ook meer praktische zaken als opruimen en sorteren. Hierdoor merken we een enorme toename van het laten digitaliseren van oude negatieven of foto’s. Ook het aantal fotoherstel aanvragen is enorm toegenomen. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden om foto’s of dia’s met veel emotionele waarde te optimaliseren, beschermen maar vooral te gebruiken.

  Lees meer »
 7. Dia’s en negatieven scannen en digitaliseren

  NEBO dia's en negatieven scannen en digitaliseren

  We kennen de oude beelden nog wel van een diashow. Op school of op het werk gaf iemand een presentatie en werd daarbij ondersteund door dia’s. Of wat denk je van oude school- of jeugdfoto’s op een reünie of bruiloft? Het aantal dia’s en negatieven dat we nog in huis hebben liggen is echt ongekend. Realiseer je ook dat deze beelden veel emotie bevatten. Gelukkig kun je deze oude beelden eenvoudig overzetten, zodat deze waardevolle beelden nog generaties in ons bezit kunnen blijven. Lees hier meer over de dia en negatief scanners.

  Lees meer »
 8. Videobanden overzetten naar DVD of USB

  Videobanden overzetten naar DVD of USB

  Het is echt ongelofelijk hoeveel videobanden er nog op zolder of in de kast liggen vol met emotie van vroeger. Hoeveel uren aan herinneringen heb je niet thuis liggen waar je op dit moment niets mee doet. Het digitaliseren is iets waar we gelukkig anno 2020 gebruik van maken. Je kan nu oude videobanden overzetten naar DVD of USB.

  Lees meer »
 9. Videobanden overzetten naar DVD of USB stick

  Iedereen heeft van vroeger wel ergens videobanden liggen die je graag over zou willen naar zetten een DVD of usb stick. Toch komt het er maar niet van en is dit een karwei welke we steeds lijken uit te stellen. De kwaliteit van de videobanden wordt er in de loop der jaren ook niet beter op. Het is dus verstandig om niet meer te wachten en je videobanden spoedig te laten digitaliseren naar een DVD of usb stick voordat de herinneringen verloren gaan.

  Videobanden overzetten naar DVD NEBO Den Haag

  Wij van NEBO met maar liefst 6 vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp zijn gespecialiseerd in het overzetten van videobanden naar DVD of usb stick. 

  Lees meer »
 10. Film, dia en videobanden overzetten naar DVD

  Heb je nog oude videobanden of films op zolder liggen?

  Lees meer »