film van videoband overzetten naar usb

Film van videoband overzetten op usb

Na de zomervakantie gaan we massaal de vakantiefoto’s ontwikkelen. Is het niet een mooi voornemen om dan na de vakantie direct ook eens te kijken wat je nog aan oude videobanden hebt liggen? Dan is dit het moment om film van videoband over te zetten op USB.

Videoband overzetten

Voor slechts 10,- per videoband zetten wij de banden over naar  DVD. Je kan er ook voor kiezen je oude videobanden over te laten naar een usb stick. Wanneer je televisie in het bezit is van een usb aansluiting kan je op een eenvoudige manier de videobanden die zijn overgezet op een usb stick op je televisie bekijken. Hoe leuk is het niet om met je familie en vrienden de oude herinneringen van vroeger weer op te halen. Stel de emotie van vroeger veilig voor de nieuwe generatie. Stiekem vind je het zelf toch ook leuk om naar de oude herinneringen van vroeger te kijken. Oude films digitaliseren is dan een absolute aanrader.

Oud filmmateriaal bewaren

Veel mensen hebben nog stapels oude videobanden of smalfilms liggen met de leukste herinneringen van vroeger. Ons  advies is om hier wel iets mee te doen. Vaak ontbreekt de videorecorder om af te spelen, maar de moderne televisies zijn tegenwoordig voorzien van een usb aansluiting. Het is daarom ook veel makkelijker om de oude beelden te digitaliseren en ze dan op DVD of USB stick op te laten slaan.

Vaak wordt het digitaliseren of overzetten uitgesteld, maar wacht niet te lang. Je  hoeft je er eigenlijk niet eens toe te zetten: verzamel je oude filmmateriaal en breng het naar een van onze vestigingen. Wij nemen je al  het werk uit handen en stellen het oude filmmateriaal veilig. De klanten zijn laaiend enthousiast en komen na de eerste keer nog meer videobanden over laten zetten. Videobanden hebben niet het eeuwig leven en de kwaliteit van de videoband wordt steeds minder. Voor slechts 10,- per videoband is het heel makkelijk rekenen wat je kwijt bent om de banden over te zetten.

oude films digitaliseren

Veilig oude films digitaliseren

Het overzetten van videobanden naar USB of DVD doen wij zelf met professionele apparatuur. Je banden worden dus niet naar een externe partij opgestuurd en blijven veilig binnen ons bedrijf. Onze specialist zorgt goed voor al je dierbare herinneringen op film en weet precies waar hij op moet letten en doet dit dan ook met zorg. Bij NEBO digitaliseren we oude films al vele jaren zeer zorgvuldig.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn dan adviseren je om in één van onze zes vestigingen in Den Haag en Pijnacker Nootdorp langs te komen. Of het nu een videoband uit je videocamera of recorder is maakt allemaal niet uit. Per videoband ongeacht het systeem kost het maar 10,- per videoband. Het is dus heel makkelijk uitrekenen wat het gaat kosten. Wanneer het aantal videobanden teveel is om mee te nemen dat haalt onze chauffeur de videobanden gratis thuis bij je op.
Films van videoband overzetten naar USB of DVD hoef je dus niet langer uit te stellen. Wij helpen je graag.