Camera accessoires

 1. De beste riem voor je fotocamera

  De beste riem voor je fotocamera

  De beste riem voor je fotocamera

  Een Peak Design riem is een uitstekende keuze voor elke fotograaf die op zoek is naar een comfortabele, veelzijdige en duurzame manier om zijn of haar camera te dragen. In deze blog leggen we uit waarom je een Peak Design riem zou moeten kopen en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste riem voor jouw camera.

  Waarom een Peak Design riem kopen?

  Peak Design is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van innovatieve en kwalitatieve camera-accessoires. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft sindsdien verschillende prijzen gewonnen voor zijn producten, zoals de Red Dot Design Award en de iF Design Award. Een van de populairste producten van Peak Design is de camerariem, die in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar is.
   
  Een Peak
  Lees meer »
 2. Camera statief kopen

  Camera statief kopen

  Je merkt de laatste maanden steeds meer dat we buiten in de natuur aan het fotograferen zijn. De kleuren en de schoonheid van de natuur wordt door iedere fotograaf op verschillende manieren vastgelegd. Wat ons opvalt is de enorme stijging in de verkoop van hoogwaardige telelenzen. Mede daarom lijkt het ons verstandig om je in deze blog wat meer te vertellen over de verschillende statieven voor de camera die er te krijgen zijn. Een sterke telelens kan niet zonder een goed statief. De merken Cullmann en Leofoto bieden een complete lijn statieven van klein tot groot.

  Lees meer »
 3. De beste cameratas kopen | Tips van NEBO

  NEBO camera tas kopen

  Er zijn ontzettend veel cameratassen voor je fotocamera te koop. Cameratassen zijn te koop in allerlei soorten en maten. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een camera tas? Ga je voor de praktische cameratassen, de meest hippe cameratas of juist voor de meest verkochte cameratassen?

  Lees meer »
 4. Camera uitrusting uitgelicht | Microfoon voor je fotocamera of smartphone

  Rode microfoon fotocamera - NEBO

  Omdat fotocamera’s steeds meer gebruikt worden om te vloggen of videobeelden te maken gaan we ook steeds hogere eisen stellen aan de geluidskwaliteit. In deel vier van Camera uitrusting uitgelicht dan ook speciaal aandacht voor de microfoon voor je fotocamera of smartphone.

  Lees meer »
 5. Camera uitrusting uitgelicht | Statief voor je fotocamera

  Statief fotocamera NEBO

  In deel drie van onze serie “Camera uitrusting uitgelicht” statieven. Met een statief voor je camera weet je zeker dat je camera niet beweegt tijdens het vastleggen van dat ene speciale moment. In dit artikel leggen we de verschillen modellen statieven uit.  

  Lees meer »
 6. Camera uitrusting uitgelicht | Draagriem voor je fotocamera

  Draagriem fotocamera natuurfotografie NEBO

  In dit deel van camera uitrusting uitgelicht een item welke weliswaar zeer praktisch is, maar toch nog vaak wordt vergeten. In dit artikel bespreken we de draagriem voor je fotocamera.

  Lees meer »
 7. Starten met fotografie | UV filter voor de camera

  Nu de vakantie weer gaat naderen zijn we langzaam bezig om de spulletjes klaar te leggen voor de vakantie. Is je cameratas weer up to date en heb je alles in huis om tijdens de vakantie mooie foto’s te maken. Hoe zat het eigenlijk ook al weer met het gebruik van een UV filter of polarisatie filter voor de lens van je fotocamera?

  uv-filter camera kopen NEBO

  In dit artikel leggen we je de verschillen uit en waarom je eigenlijk beide filters nodig hebt. 

  Lees meer »
 8. Nieuw: Think Tank cameratassen

  Allerlei soorten cameratassen, van klein tot groot.

  Lees meer »