Camera's

 1. Welke DJI actioncam past bij mij?

  Welke DJI actioncam past bij mij?

  Welke DJI actioncam past het beste bij mij?

  Als je op zoek bent naar een hoogwaardige DJI action camera, dan zijn de DJI Pocket 2, Osmo Action 3 en Osmo Action 4 ongetwijfeld enkele van de beste actioncam's die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Elk van deze DJI camera's heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, die we verder in deze blog zullen bespreken om je te helpen de juiste keuze te maken.

  Compact ontwerp van DJI Pocket 2

  Laten we beginnen met de DJI Pocket 2. Met zijn compacte ontwerp en ingebouwde gimbal biedt deze DJI Pocket 2 camera ongelooflijk stabiele opnames in
  Lees meer »
 2. Ontdek de Polaroid Now Gen Basquiat Edition

  Ontdek de Polaroid Now Gen Basquiat Edition

  Ontdek de exclusieve Polaroid Now Gen 2 Basquiat Edition+

  Welkom in de kleurrijke en levendige wereld van de Polaroid Now Basquiat camera! In deze uitgebreide blog duiken we dieper in op wat deze speciale editie van de Polaroid Now Basquiat camera zo uniek maakt, hoe je hem kunt gebruiken voor creatieve fotografie en waarom hij een must-have is voor kunstliefhebbers en fotografen overal ter wereld.

  Een hommage aan Jean-Michel Basquiat

  De Polaroid Now Basquiat camera is meer dan alleen een camera, het is een eerbetoon aan een van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw, Jean-Michel Basquiat. Met zijn unieke ontwerp, geïnspireerd op Basquiat's levendige en expressieve kunstwerken, brengt deze camera
  Lees meer »
 3. Waarom de Sony RX10 IV camera kopen

  Waarom de Sony RX10 IV camera kopen

  Waarom de Sony DSC RX10 IV camera jouw perfecte keuze is

  Ben je op zoek naar een alles-in-één Sony brug camera die je veel mogelijkheden en hoge prestaties biedt voor het vastleggen van elke fotomoment? Dan is de Sony DSC RX10 IV camera jouw ideale fotocamera! Met zijn indrukwekkende combinatie van geavanceerde functies, ongeëvenaarde hoge beeldkwaliteit en gebruiksgemak, is deze Sony cybershot dsc RX10 IV camera de Sony camera voor zowel amateur- als professionele fotografen.

  Enorme hoge beeldkwaliteit

  De Sony DSC RX10 IV camera is uitgerust met een 1-inch Exmor RS CMOS-sensor van 20,1 megapixels en een krachtige BIONZ X-beeldprocessor, waardoor de Sony RX
  Lees meer »
 4. De nieuwe Fujifilm X100 VI

  De nieuwe Fujifilm X100 VI

  Ontdek de schitterende Fujifilm X100 VI

  Fujifilm introduceert vandaag de Fujifilm X100VI, de nieuwste editie uit de bekende Fujifilm X Serie. De Fujifilm X100 VI camera beschikt over een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit, verpakt in een kleine compacte en lichtgewicht behuizing. De nieuwe  Fujifilm X100VI camera is ook uitgerust met de unieke kleurreproductietechnologie waar Fujfilm bekend mee gero

  Ontworpen voor de moderne fotograaf die niet alleen streeft naar perfectie, maar ook een diep gevoel van artistieke expressie nastreeft. Met zijn unieke combinatie van geavanceerde technologieën en tijdloos design, brengt de Fujifilm X100 VI fotografie naar nieuwe hoogten.

  Revolutionaire beeldkwaliteit

  De Fujifilm

  Lees meer »
 5. Ontdek de nieuwe Polaroid i2 instant camera

  Ontdek de nieuwe Polaroid i2 instant camera

  Polaroid i2 instant camera

  Overweeg je de Polaroid i2 camera te kopen. De Polaroid i2 camera is een uniek apparaat dat de charme van analoge fotografie combineert met de mogelijkheden van digitale technologie. Het is de eerste analoge instant camera met ingebouwde handmatige bediening, waarmee je meer controle hebt over je creatieve proces. De camera heeft ook de scherpste Polaroid lens ooit, die zorgt voor heldere en gedetailleerde foto’s op het iconische vierkante filmformaat. Met de Polaroid i2 camera kun je jezelf uitdrukken op een originele en persoonlijke manier, en je foto’s direct delen met je vrienden of familie.
   
  De Polaroid i2 camera is ontworpen voor mensen die houden van het ambacht van fotografie, en die niet bang zijn om te
  Lees meer »
 6. De nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera

  De nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera

  De nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera

  Wil je de nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera. Nikon heeft altijd een vooraanstaande positie gehad in de wereld van fotografie, en hun nieuwste innovatie, de Nikon Z F full frame camera, zet die traditie voort. Deze spiegelloze fotocamera is een veelbelovende toevoeging aan Nikon's Z-serie en heeft al de aandacht van fotografen over de hele wereld getrokken. In deze blogpost duiken we dieper in de kenmerken en voordelen van deze camera en ontdekken we waarom de Nikon Z F de harten van zowel amateurs als professionals heeft veroverd.

  Een nieuw tijdperk voor Nikon full frame camera's

  Met de komst van de Nikon Z F wordt een nieuw tijdperk ingeluid voor Nikon full frame camera's. Deze Nikon Z F camera biedt een compacte, lichtgewicht en spiegelloze behuizing zonder concessies te
  Lees meer »
 7. Ontdek de schitterende Sony A7 IV

  Ontdek de schitterende Sony A7 IV

  Sony A7 IV: De perfecte keuze voor iedere fotograaf

  De
  Lees meer »
 8. Welke fotocamera maakt de mooiste foto's

  We willen allemaal de mooiste foto’s maken. Zeker in deze tijd van het jaar, waar we toch meer familiefoto’s maken voor later, wil je jezelf ervan vergewissen dat je plaatje tijdloos en mooi blijft. Maar wat is nu de beste fotocamera en met welke fotocamera maak je de beste foto’s?

  Lees meer »
 9. Beste camera voor portretfotografie

  Door de bijzondere tijden, zijn we al dan niet gedwongen op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s. We zien onder hobby en (semi) professionele fotografen dan ook een enorme toename in (interesse voor) portretfotografie. Doordat er zo veel keus is in goede camera’s voor portretfotografie, hebben we speciaal voor de fotograaf een artikel over de beste camera voor portretfotografie geschreven.

  Lees meer »
 10. Canon EOS R5 & Canon EOS R6 review

  Wanneer er nieuwe fotocamera’s op de markt komen, worden wij als fotospecialist natuurlijk helemaal enthousiast. Canon komt met de Canon EOS R5 én de Canon EOS R6 met twee nieuwe toppers. Op zich niet vreemd want Canon had ten opzichte van de concurrentie ook nog een flinke inhaalslag te halen. Maar ere wie ere toekomt: met de Canon EOS R5 en Canon EOS R6 krijg je dan ook waar voor je geld. In dit artikel delen we onze ervaringen met de Canon EOS R5 én de ervaringen met de Canon EOS R6 graag met je.

  Lees meer »