Camera's

  1. Ontdek de DJI Osmo Action 5 actioncam

    Ontdek de DJI Osmo Action 5 actioncam

    Ontdek de DJI Osmo Action 5 Pro

    Ben je op zoek naar de beste DJI Osmo actiecamera om al je avonturen in verbluffend detail vast te leggen? Maak kennis met de DJI Osmo Action 5 Pro, dé ultieme DJI actiecamera die je niet mag missen. Deze compacte en lichtgewicht  DJI Osmo Action 5 Pro camera biedt alles wat je nodig hebt om je belevenissen vast te leggen in haarscherpe 4K Ultra HD-kwaliteit. Of je nu gaat duiken, snowboarden, of gewoon je dagelijkse avonturen vastlegt, de DJI Osmo Action 5 Pro zorgt ervoor dat je altijd de mooiste beelden bij de hand hebt. Met de nieuwste technologieën zoals WiFi 6.0 en Bluetooth 5.1 til je jouw video’s naar een professioneel niveau, waar je ook bent.

    Lees meer »
  2. Wat kan je allemaal met de DJI Osmo action 4 actioncam?

    Wat kan je allemaal met de DJI Osmo action 4 actioncam?

    DJI Osmo action 4 actioncam 

    Ben je klaar om je avonturen vast te leggen in haarscherpe kwaliteit? Maak kennis met de DJI Osmo Action 4, dé action camera die jou helpt om elk spannend moment te vangen. Of je nu aan het surfen bent, een berg beklimt, of simpelweg je dagelijks leven wilt documenteren, deze camera biedt alles wat je nodig hebt. Ontdek wat de DJI Osmo Action 4 voor jou kan betekenen!

    Uitzonderlijke hoge beeldkwaliteit

    De DJI Osmo Action 4 beschikt over een krachtige sensor die verbluffende 4K-video-opnamen maakt met een framerate tot 120 fps. Dit betekent dat je video's kunt vastleggen met kristalheldere details en vloeiende beelden, zelfs bij snelle bewegingen. Ideaal voor sporters, reizigers, en content creators die geen enkel moment willen missen.

    De beste stabilisatie met RockSteady 3.0

    Ben je een fan van extreme sporten of avontuurlijke reizen? Dan is de ingebouwde RockSteady 3.0 beeldstabilisatie

    Lees meer »
  3. Waarom de Sony RX100 VII compact camera kopen?

    Waarom de Sony RX100 VII compact camera kopen?

    Waarom je de Sony DSC RX100 Mark VII camera moet kopen

    Als je op zoek bent naar een hoogwaardige compactcamera, is de Sony DSC RX100 Mark VII een van de beste keuzes die je kunt maken. Deze Sony DSC RX100 VII camera biedt een mix van hoge kwaliteit, gebruiksgemak en een compact formaat, waardoor het een uitstekende camera is voor zowel amateurfotografen als professionals. In deze blog bespreken we de belangrijkste redenen waarom je de Sony DSC RX100 Mark VII zou moeten kopen.

    Hoge beeldkwaliteit

    De Sony DSC RX100 Mark VII is uitgerust met een 20.1 megapixel 1.0-type Exmor RS CMOS-sensor en de krachtige BIONZ X-beeldprocessor. Dit duo zorgt voor indrukwekkende beeldkwaliteit met heldere details en rijke kleuren. Of je nu foto's

    Lees meer »
  4. Ontdek de Canon EOS R5 Mark II

    Ontdek de Canon EOS R5 Mark II

    Ontdek de Canon EOS R5 Mark II

    De ultieme systeemcamera voor fotografen en filmmakers. Wil je de Canon EOS R5 Mark II body kopen? Deze indrukwekkende systeemcamera biedt indrukwekkende prestaties voor fotografen en filmmakers in alle genres. Dankzij de krachtige combinatie van DIGIC Accelerator en DIGIC X-processors levert de Canon EOS R5 Mark II uitzonderlijke beeldkwaliteit die je creativiteit naar een hoger niveau tilt.

    Ongekende beeldkwaliteit en prestaties

    De Canon EOS R5 Mark II is uitgerust met een 45 megapixel stacked beeldsensor, waardoor je superieure beeldresolutie bereikt. Met een continue opnamesnelheid tot 30fps leg je zelfs de snelste acties feilloos vast. Dankzij de Dual Pixel Intelligent AF en Eye Control AF blijft elk bewegend onderwerp

    Lees meer »
  5. Wegwerpcamera voor op vakantie

    Wegwerpcamera voor op vakantie

    Wegwerpcamera kopen

    Wil je een analoge wegwerpcamera kopen voor op vakantie. Als je op vakantie gaat, denk je misschien meteen aan je smartphone of je high-end digitale camera om al je avonturen vast te leggen. Maar heb je ooit overwogen om een analoge wegwerpcamera mee te nemen? In deze blog ontdek je waarom een wegwerpcamera een fantastische aanvulling is op je vakantiebagage. 

    Lekker makkelijk in gebruik

    Een wegwerpcamera is simpelweg gemakkelijk te gebruiken voor op vakantie. Geen gedoe met instellingen of ingewikkelde menu's. Richt, klik, en je hebt een foto! Dit maakt het ideaal voor iedereen, van kinderen tot oudere reizigers. 

    Nostalgische charme

    Er is iets speciaals aan het ontwikkelen van foto's en ze voor de eerste keer zien. Het roept een gevoel van nostalgie op dat digitale foto's niet kunnen evenaren. De onverwachte resultaten kunnen je vakantieherinneringen nog specialer maken en je gemaakte herinneringen worden vastgelegd

    Lees meer »
  6. De schitterende Pentax 17 Dark Silver

    De schitterende Pentax 17 Dark Silver

    Pentax 17 Dark Silver

    Fotografie is een kunstvorm die voortdurend evolueert, maar soms zijn het de klassieke methoden die het meest inspireren. De Pentax 17 analoge fotocamera brengt een ode aan de analoge wereld en biedt fotografen de kans om hun creativiteit en originaliteit op een unieke manier uit te drukken. In deze blog nemen we je mee op een reis door de geweldige mogelijkheden van de Pentax 17 en laten we zien waarom deze analoge camera een must-have is voor elke fotografie-liefhebber.

    Halfformaat beeld: twee foto's in één

    Een van de meest opvallende kenmerken van de Pentax 17 is het halfformaat beeldformaat. Wat betekent dit precies? In plaats van één foto op een standaard 35mm filmbeeld, legt de Pentax 17<

    Lees meer »
  7. De schitterende Nikon Z6 III

    De schitterende Nikon Z6 III

    Waarom zou je de Nikon Z6 III kopen

    Deze kleine maar krachtige full-frame hybride Nikon Z6 III camera is gebaseerd op de techniek van de Nikon Z8 en Z9 en biedt veel fotografische mogelijkheden voor creatieve professionals. Met zijn vermogen om prachtig gedetailleerde foto's te maken en interne 6K/60P (RAW) video-opnamen vast te leggen, zet de Nikon Z6 III een nieuwe standaard voor high-end fotografie en videografie.

    Waarom de Nikon Z6 III een dijk van een full frame camera is

    De gloednieuwe Nikon Z6 III tilt de prestaties van full-frame camera's naar een hoger niveau. Of je nu een fotograaf bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een videograaf die groots wil uitpakken, deze Nikon

    Lees meer »
  8. Welke Instax camera heb ik nodig?

    Welke Instax camera heb ik nodig?

    Welke Fujifilm Instax camera's zijn er eigenlijk?

    Wil je jouw favoriete momenten direct vastleggen en delen met een Fujifilm Instax camera? Ontdek dan de magie van de Fujifilm Instax camera's. In deze blog duiken we dieper in op de verschillende modellen van de Fujifilm Instax serie en laten we zien hoe je ze kunt gebruiken om prachtige herinneringen vast te leggen en te delen.

    Fujifilm Instax Mini 12 serie

    De Fujifilm Instax Mini 12 serie is misschien wel de meest populaire lijn van Fujifilm Instax-camera's. Deze compacte en draagbare Fujifilm Instaxmini 12 camera's zijn perfect voor dagelijks gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Met de eenvoudige bediening en directe printmogelijkheden kun je moeiteloos momenten vastleggen en direct delen met vrienden en familie. Of

    Lees meer »
  9. De analoge wegwerpcamera

    De analoge wegwerpcamera

    Plezier met een wegwerpcamera

    Als je denkt aan fotografie, denk je misschien aan geavanceerde camera's of zelfs smartphones met indrukwekkende lenzen. Maar soms is eenvoud het sleutelwoord, en dat is precies waar de analoge eenmalige wegwerpcamera in beeld komt. Dit type camera, ook wel bekend als wegwerpcamera, is perfect voor allerlei gelegenheden en biedt verrassend veel plezier en mogelijkheden. Laten we eens dieper ingaan op waarom de wegwerpcamera zo leuk is om te gebruiken.

    Eenvoudig en makkelijk in gebruik

    Een van de grootste voordelen van de wegwerpcamera is de eenvoud. Er zijn geen ingewikkelde instellingen om je zorgen over te maken; je richt, klikt, en dat is het! Dit maakt de wegwerpcamera ideaal voor mensen

    Lees meer »
  10. De nieuwe Insta360 X4 360 graden camera

    De nieuwe Insta360 X4 360 graden camera

    Ontdek de Insta360 X4 360 graden camera

    Ben je op zoek naar de Insta 360 graden camera? Maak kennis met de nieuwe Insta360 X4 360 graden camera! Deze schitterende Insta360 X4 360 graden camera legt met verbluffende 8K videobeelden, j je mooiste herrineringen vast gecombineerd met opnames tot 5,7K bij 60 frames per seconde en 4K bij 100 frames per seconde. Met de Insta360 X4 ben je verzekerd van de hoogste beeldkwaliteit voor de meest fraaie opnames.
     
    De Insta360 X4 biedt niet alleen de vrijheid van "Shoot first - Re-frame later" en het unieke Invisible Selfie Stick-effect, maar is ook een volwaardige Insta360 actiecamera. Met de verbeterde Single-Lens modus leg je ultrabrede 4K-beelden vast bij 60 frames per seconde, waardoor je jouw actiemomenten met ongekende helderheid en scherpte
    Lees meer »