Camera's

 1. Ontdek de nieuwe Polaroid i2 instant camera

  Ontdek de nieuwe Polaroid i2 instant camera

  Polaroid i2 instant camera

  Overweeg je de Polaroid i2 camera te kopen. De Polaroid i2 camera is een uniek apparaat dat de charme van analoge fotografie combineert met de mogelijkheden van digitale technologie. Het is de eerste analoge instant camera met ingebouwde handmatige bediening, waarmee je meer controle hebt over je creatieve proces. De camera heeft ook de scherpste Polaroid lens ooit, die zorgt voor heldere en gedetailleerde foto’s op het iconische vierkante filmformaat. Met de Polaroid i2 camera kun je jezelf uitdrukken op een originele en persoonlijke manier, en je foto’s direct delen met je vrienden of familie.
   
  De Polaroid i2 camera is ontworpen voor mensen die houden van het ambacht van fotografie, en die niet bang zijn om te
  Lees meer »
 2. De nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera

  De nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera

  De nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera

  Wil je de nieuwe Nikon Z F full frame fotocamera. Nikon heeft altijd een vooraanstaande positie gehad in de wereld van fotografie, en hun nieuwste innovatie, de Nikon Z F full frame camera, zet die traditie voort. Deze spiegelloze fotocamera is een veelbelovende toevoeging aan Nikon's Z-serie en heeft al de aandacht van fotografen over de hele wereld getrokken. In deze blogpost duiken we dieper in de kenmerken en voordelen van deze camera en ontdekken we waarom de Nikon Z F de harten van zowel amateurs als professionals heeft veroverd.

  Een nieuw tijdperk voor Nikon full frame camera's

  Met de komst van de Nikon Z F wordt een nieuw tijdperk ingeluid voor Nikon full frame camera's. Deze Nikon Z F camera biedt een compacte, lichtgewicht en spiegelloze behuizing zonder concessies te
  Lees meer »
 3. Ontdek de schitterende Sony A7 IV

  Ontdek de schitterende Sony A7 IV

  Sony A7 IV: De perfecte keuze voor iedere fotograaf

  De
  Lees meer »
 4. Welke fotocamera maakt de mooiste foto's

  We willen allemaal de mooiste foto’s maken. Zeker in deze tijd van het jaar, waar we toch meer familiefoto’s maken voor later, wil je jezelf ervan vergewissen dat je plaatje tijdloos en mooi blijft. Maar wat is nu de beste fotocamera en met welke fotocamera maak je de beste foto’s?

  Lees meer »
 5. Beste camera voor portretfotografie

  Door de bijzondere tijden, zijn we al dan niet gedwongen op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s. We zien onder hobby en (semi) professionele fotografen dan ook een enorme toename in (interesse voor) portretfotografie. Doordat er zo veel keus is in goede camera’s voor portretfotografie, hebben we speciaal voor de fotograaf een artikel over de beste camera voor portretfotografie geschreven.

  Lees meer »
 6. Canon EOS R5 & Canon EOS R6 review

  Wanneer er nieuwe fotocamera’s op de markt komen, worden wij als fotospecialist natuurlijk helemaal enthousiast. Canon komt met de Canon EOS R5 én de Canon EOS R6 met twee nieuwe toppers. Op zich niet vreemd want Canon had ten opzichte van de concurrentie ook nog een flinke inhaalslag te halen. Maar ere wie ere toekomt: met de Canon EOS R5 en Canon EOS R6 krijg je dan ook waar voor je geld. In dit artikel delen we onze ervaringen met de Canon EOS R5 én de ervaringen met de Canon EOS R6 graag met je.

  Lees meer »
 7. Nikon Z50 review

  Het is weer tijd voor een Nikon camera review. Nikon timmert lekker aan de weg met het uitbrengen van haar Nikon systeemcamera’s. In een relatief korte tijd heeft Nikon een volwaardige reeks systeemcamera’s op de markt gebracht. Voor iedere fotograaf is er nu wel een Nikon systeemcamera leverbaar. De meeste verkochte systeemcamera uit de bestand reeks camera’s is de Nikon z50. In dit artikel dan ook onze én klantervaringen in ons Nikon Z50 review.

  Lees meer »
 8. Sony vlogcamera’s | Tips vlog camera kopen

  Fotocamera’s worden steeds vaker als vlog camera gebruikt. Of het nu vlog video’s maken betreft voor een groot publiek of in familiare kringen: wij merken dat er een toenemende vraag naar vlogcamera’s kopen is. In dit artikel hebben we een tip voor je: de vlog camera’s van Sony.

  Lees meer »
 9. Fujifilm X-T4 review

  De Fujifilm X-T4 systeemcamera heeft direct na de lancering al vele prijzen gewonnen. Maar hoe vertaalt dit zich in de praktijk? Wij hebben de Fujifilm XT4 beoordeelt en delen onze bevindingen met je.

  Lees meer »
 10. Sony A7 III review

  Sony A7 III review

  Sony heeft met de Alpha’s een mooie opbouwende lijn systeemcamera’s. Deze systeemcamera’s zijn fraai ontworpen, overzichtelijk en leveren zeer goede prestaties. De lenzen van de Sony Alpha 7 serie camera’s zijn te wisselen. De Sony Alpha kan je goed gebruiken om mee te fotograferen of videobeelden vast te leggen. Meest verkochte model is de Sony A7 III. In dit artikel schrijven we op basis van onze én klantenervaringen de Sony A7 iii review.

  Lees meer »