Laat je videobanden overzetten naar een usb-stick

Laat je videobanden, dia's en negatieven digitaliseren

Je oude videobanden, dia's of negatieven in hoge kwaliteit overzetten naar dvd, usb-stick of harde schijf? Beleef je mooiste en dierbare herinneringen van vroeger opnieuw.
 
Eindelijk heb je jouw materiaal dan uitgezocht om te laten overzetten. Maar waar wil je het naar laten overzetten? Heb je daar al over nagedacht? Wil je de beelden gaan monteren, dan kan je jouw dia's, smalfilm of videobanden het beste over laten zetten naar een usb-stick.
 
Wil je de beelden overzetten om op tv te bekijken, maar er verder niets mee doen? Dan is overzetten naar dvd of usb-stick prima. De usb-stick klik je in de televisie en kijken maar naar de oude dierbare herinneringen van vroeger. Ook kan je het over laten zetten als bestand voor je mediaplayer. Zo heb je het beeldmateriaal handig en overzichtelijk gearchiveerd en is het makkelijk af te spelen via je tv. Grote hoeveelheden worden door ons in de regio gratis opgehaald en gebracht. 
 
Waarom zou je videobanden laten overzetten? 

Kwaliteit van de videobanden

Videobanden zijn gevoelig voor slijtage, beschadiging, verkleuring en magnetische interferentie. Na verloop van tijd kunnen ze onherstelbaar beschadigd raken of hun kwaliteit verliezen. Door ze te laten overzetten, kun je de kwaliteit van je opnames behouden of zelfs verbeteren met behulp van software.

Ruimte

Videobanden nemen veel ruimte in beslag en vereisen speciale apparatuur om af te spelen. Bovendien zijn ze niet compatibel met de meeste moderne apparaten. Door ze te laten overzetten, kun je ze eenvoudig opslaan op een harde schijf, usb-stick, cloud of dvd. Je kunt ze ook makkelijk ordenen, doorzoeken, knippen en plakken.

Makkelijk op televisie af te spelen

Videobanden zijn moeilijk af te spelen, omdat je een videorecorder nodig hebt die misschien niet meer goed werkt of niet meer beschikbaar is. Bovendien moet je elke keer de juiste videoband zoeken en in de videorecorder stoppen. Door ze te laten overzetten, kun je ze eenvoudig afspelen op je computer, smartphone, tablet of smart tv. Je kunt ook snel en makkelijk naar een bepaald moment in de video gaan.

Delen van je oude herinneringen

Videobanden zijn moeilijk te delen met anderen, tenzij je ze fysiek overhandigt of kopieert. Door ze te laten overzetten, kun je ze eenvoudig delen via e-mail, sociale media, streaming of online platforms. Zo kun je je familie en vrienden laten meegenieten van je mooie momenten

Wat kost het eigenlijk?

Het over laten zetten van videobanden is goedkoper dan je denkt. Klik hier voor onze speciale aanbieding.