Ontdek onze lijstenmakerij

Lijst op maat 

Wilt u een lijst of passepartout op maat laten maken? Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare lijstenmakerij in de buurt van Den Haag en Pijnacker-Nootdorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van lijsten op maat voor al uw kunstwerken, foto’s, diploma’s, posters en nog veel meer.

Wij bieden een ruime keuze aan materialen, kleuren, stijlen en afmetingen om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu een klassieke, moderne, landelijke of industriële lijst zoekt, wij hebben het allemaal!

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en vakkundige service, een eerlijke prijs en een hoge kwaliteit. Wij werken met de beste materialen en technieken om uw lijsten duurzaam en mooi te maken. Wij zorgen ook voor een perfecte afwerking en montage van uw lijsten, zodat u ze meteen kunt ophangen of cadeau kunt geven. Wij adviseren u graag over de beste opties voor uw lijsten, zodat ze perfect passen bij uw interieur en uw persoonlijke smaak.

Wilt u meer weten over onze lijstenmakerij of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 070-3040777. Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw lijstenwensen. U kunt ook langskomen in onze winkels in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp, waar u onze zeer uitgebreide collectie aan fotolijsten kunt bekijken en inspiratie kunt opdoen.

Wij hopen u snel te zien in onze lijstenmakerij!