Digitaal je rijbewijs verlengen

Rijbewijs verlengen Den Haag en Pijnacker Nootdorp

Is het weer bijna tijd om je rijbewijs te verlengen? We hebben echt fantastisch nieuws. Je rijbewijs verlengen gaat bij ons wel heel erg makkelijk. Wij zijn sinds 1923 de specialist voor het maken van een goede pasfoto voor het verlengen van je rijbewijs. Je kan bij ons terecht voor het digitaal verlengen van je rijbewijs. Binnen twee dagen ligt je rijbewijs al weer klaar.

Rijbewijs verlengen

Vroeger was het zo dat je voor het verlengen van je rijbewijs twee keer naar het stadhuis of stadsdeelkantoor toe moest om dit te regelen. Een keer voor de aanvraag en vervolgens moest je een paar weken later een tweede keer naar het stadhuis om het rijbewijs weer op te halen. 

Nu we het allemaal steeds drukker gaan krijgen en weinig tijd over hebben voor zaken zoals het verlengen van je rijbewijs, hebben wij echt de ideale oplossing voor je in huis. Je kan vanaf nu je rijbewijs bij ons digitaal laten verlengen. Je bent niet duurder uit en binnen twee dagen ligt je rijbewijs al weer klaar.

Rijbewijs digitaal verlengen met digitale pasfoto

Het verlengen van rijbewijs gaat echt heel makkelijk. Wij zijn erkend door het RDW om een digitale pasfoto te maken die voldoet aan de eisen die gesteld zij voor het rijbewijs. De kwaliteit van de pasfoto wordt door het RDW streng in de gaten gehouden. Je laat bij ons op één van de 6 vestigingen in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp een pasfoto maken en je kiest de leukste pasfoto. Nadat we een leuke pasfoto van je hebben gemaakt sturen wij de digitale foto gelijk door naar het RDW.

Binnen een paar seconden ontvangen wij dan van het RDW de goedkeuring, je zet een digitale handtekening en hierna kan je thuis het verlengen van je rijbewijs op een makkelijke manier digitaal gaan afronden. Het rijbewijs ligt dan al na twee werkdagen voor je klaar. Wel zo handig wanneer je rijbewijs bijna verlopen is.

Vergeet alleen niet wanneer je langskomt voor het maken van de pasfoto ook je rijbewijs mee te nemen. Je hoeft bij ons voor het maken van de pasfoto geen afspraak te maken. Je kan op ieder moment van de dag bij ons terecht.

Snel geregeld

Bespaart je dit niet een hoop tijd? Je hebt geen gedoe met het inplannen van een afspraak bij het stadhuis of stadsdeelkantoor, geen parkeerkosten en je weet zeker dat de aanvraag is goedgekeurd.

Iedereen komt vroeg of laat wel aan de beurt om zijn rijbewijs te verlengen. Vertel de makkelijk manier van je rijbewijs verlengen door aan je vrienden of familie. Iedereen is echt dolenthousiast.