Dia's of oude films digitaliseren

Dia’s of oude film digitaliseren

Bij NEBO maken we gebruik van een professionele dia scanner, waarmee wij vele klanten blij maken met het veiligstellen van dierbare beelden en herinneringen. Dia’s digitaliseren voorkomt dat je oud beeldmateriaal verliest, doordat de kwaliteit van het origineel niet langer toelaat dat je nog samen kunt genieten van die unieke momenten uit het verleden. Met de professionele dia scanner van NEBO ben je die teleurstelling dus voor.

Oude films overzetten op USB

Misschien heb je nog wel hele koffers of dozen vol met oud filmmateriaal van vroeger, denk aan oude dia’s, super 8 films of iets recenter een klassieke videoband (VHS). Je hebt nog wel de beelden, maar niet meer de apparatuur om dit af te kunnen spelen. Of ook heel aannemelijk, je hebt geen zin of tijd om die oude apparatuur aan te sluiten om even snel een half uurtje die oude beelden terug te zien. Bij NEBO zetten wij je oude dia’s, super 8 films of videobanden probleemloos over op USB, DVD of harddisk. Zo hoef je voortaan geen moeite meer te doen om toch die schitterende beelden van vroeger terug te kunnen zien. Oude films overzetten op USB is voor ons een koud kunstje, je moet alleen zelf even de moeite nemen om de gewenste films te verzamelen en bij ons in een van onze vestigingen te bezorgen of op te sturen.

Videobanden digitaliseren

Heb je nog oude films en wil je ze best nog eens vaker terugzien, zonder je oude videorecorder te moeten aansluiten? Stuur dan je videobanden naar ons op of breng ze naar een van onze winkels en wij gaan je oude videobanden digitaliseren.

Oude negatieven digitaliseren

Met onze professionele diascanner zijn wij in staat om zonder kwaliteitsverlies je dierbare herinneringen veilig te stellen. Oude dia’s gaan we dus digitaliseren. Ook filmrollen of negatieven kunnen we digitaliseren, zodat je weer ouderwets een filmavond voor familie en vrienden kunt organiseren, om met elkaar van de oude (bewegende) beelden te genieten.