Fotorolletjes ontwikkelen

Fotorolletjes ontwikkelen

Je filmrolletje ontwikkelen is reuze spannend, immers je brengt je volgeschoten fotorol bij een van onze vestigingen en zit helemaal in spanning hoe de resultaten zijn. Tegenwoordig maken we veel vaker dan vroeger foto’s, omdat we met onze smartphones nou eenmaal vrijwel continu een camera binnen handbereik hebben. Maar toch is het fotograferen met een fotorolletje toch magisch, want pas wanneer je de fotorol ontwikkelen gaat, weet je pas of je gemaakte foto’s goed gelukt zijn.

Foto’s ontwikkelen rolletje

Bij ons kun je zowel in onze winkels als online een fotorolletje kopen. Wij hebben alle type films op voorraad, zowel voor je polaroid als Fujifilm instax camera. En nadat je je rolletje hebt volgeschoten, is het mooiste moment aangebroken: wachten op het resultaat. NEBO is al sinds 1923 dé fotospecialist. Wij ontwikkelen je filmrol met zorg en onze fotograaf zorgt ervoor dat je door onze moderne apparatuur de beste resultaten mag verwachten.

Fotorolletje ontwikkelen en digitaliseren

Naast dat wij al sinds 1923 fotorolletjes ontwikkelen en afdrukken, kun je bij ons ook terecht voor andere specialistische zaken. Nog even en de grote voorjaarsschoonmaak zit er weer aan te komen. Is dat niet het ideale moment voor je om je dia’s te laten digitaliseren? Of wat te denken van die oude videobanden omzetten in dvd of videobanden overzetten op usb?

Foto’s mobiele telefoon afdrukken

Zoals eerder genoemd, is het maken van foto’s met een filmrolletje ontzettend romantisch. Toch sluiten we natuurlijk de ogen ook niet voor de realiteit en zien we dat er bij onze vestigingen veel gebruik wordt gemaakt van de service om foto’s van mobiele telefoon af te drukken. Want alhoewel we allemaal goed overweg kunnen met de camera van de smartphone en ook voor onze socials inmiddels bekend zijn met de beste posts en filters om de foto’s onder aandacht te brengen, vergeten we nogal eens om de foto’s van de smartphone te laten afdrukken. Bij onze vestigingen ben je van harte welkom om foto’s te laten afdrukken, wat een win win situatie is. Je hebt je foto’s fysiek afgedrukt of je kan ze laten digitaliseren bijvoorbeeld op een usb en daarnaast zal je weer meer ruimte vrij hebben op je smartphone of cloud.  

Oude wegwerpcamera ontwikkelen

Een wegwerpcamera is leuk om je kleine kinderen te enthousiasmeren voor fotografie, mar doet het ook erg leuk op bedrijfsfeesten, bruiloften en kinderfeestjes. Voordeel is dat een wegwerpcamera goedkoop is en dat je toch allemaal wel even een paar foto’s wil schieten omdat je weer even dat gevoel van vroeger ervaart. Bovendien heb je zo een aantal dagen later weer een goede reden om de gezelligheid weer op te zoeken, want na het wegwerpcamera ontwikkelen van de foto’s, is een ieder natuurlijk nieuwsgierig naar de resultaten.

Gemaakte analoge foto’s digitaal ontvangen

Naast dat we je filmrolletje ontwikkelen en je de mooiste foto’s afgedrukt krijgt, kunnen we je gemaakte analoge foto’s digitaliseren. Je krijgt dan in je email een download link, waardoor je de mooiste foto’s op je computer kunt bewaren. Zo kun je dus zelfs je analoge films op social media delen.

RDW erkende fotograaf

Bij NEBO hebben we in al onze vestigingen de nieuwste technieken op het gebied van foto’s afdrukken. Ook hebben we de nieuwste digitale pasfotosystemen, wat wij als gecertificeerde fotovakhandel natuurlijk tot onze stand verplicht zijn. We zijn Rdw erkende fotograaf, waardoor je ook je verlenging rijbewijs online kan aanvragen. Het waren voor ons allemaal bijzondere tijden de afgelopen jaren, maar zelfs een pasfoto maken corona periode was bij os op afspraak mogelijk.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van je filmrol, het verlengen van je rijbewijs of het maken van een pasfoto, wij staan als fotospecialist al sinds 1923 voor je klaar in een van onze vestigingen