Foto's digitaliseren

Analoge fotorol afdrukken

 Analoge fotorolletje laten ontwikkelen en afdrukken

Het laten afdrukken van fotorolletjes wordt steeds meer gedaan. De jonge generatie pakt de analoge fotografie weer helemaal op en we gaan weer massaal fotorolletjes kopen. Wij zijn sinds 1923 de specialist op het gebied van ontwikkelen en afdrukken van analoge film. Wanneer je het zwart wit of kleuren fotorolletje helemaal volgeschoten hebt kan je deze bij een van onze vestigingen inleveren. Je weet van te voren niet of je foto’s gelukt zijn, maar stiekem zijn die paar dagen afwachten of het mooie foto's zijn geworden juist onderdeel van het hele fraaie analoge film proces en beleving. Onze specialisten zorgen er in ieder geval voor dat je ingeleverde fotorol op de juiste manier verwerkt wordt. We drukken de foto's in de hoogste kwaliteit voor je af.

"Je levert bij ons je volgeschoten filmrolletje in en binnen een paar dagen kan je via WeTransfer je gemaakte analoge foto's digitaal binnen halen."  We kunnen het fotorolletje natuurlijk ook afdrukken voor je.

 Foto's digitaliseren

Omdat analoog fotograferen steeds populairder wordt, zien wij dat de vraag naar oude foto's digitaliseren (analoge film digitaliseren) toeneemt. Je wilt de foto's van het filmrolletje natuurlijk ook graag per mail versturen of delen op je social media kanaal. Bij ons kun je ook direct de ingeleverde fotorol laten digitaliseren, zodat je ook later nog eens wat kunt doen met je gemaakt analoge foto's. Je levert bij ons je volgeschoten filmrolletje in en binnen een paar dagen kan je via WeTransfer je gemaakte analoge foto's digitaal binnen halen. 
Naast een groot assortiment fotorolletjes verkopen wij ook nog wegwerpcamera's met flits of voor onderwater.

Filmrol inleveren om te ontwikkelen Den Haag en Pijnacker-Nootdorp

Ook voor het ontwikkelen van analoge fotorolletjes of afdrukken van foto's kun je gewoon bij ons langskomen.

  • Leyweg 1046 Den Haag
  • Bankastraat 62 Den Haag
  • Korte Poten 8 Den Haag
  • Theresiastraat  28 Den Haag
  • Frederik Hendriklaan 243a Den Haag
  • Lange Baan 7 Pijnacker-Nootdorp

Zoals genoemd kun je behalve voor het ontwikkelen van foto's ook voor andere services bij ons terecht.Wij staan voor je klaar als het gaat om pasfoto’s voor alle officiële documenten.Terwijl je wacht drukken wij gelijk de pasfoto’s voor je af. Tegenwoordig biedt de mobiele telefoon ook mogelijkheden om foto’s van hoogwaardige kwaliteit te maken. Vandaar zijn wij ook in staat om foto’s vanaf je mobiele telefoon af te drukken. Dit is zeer eenvoudig en binnen een paar minuten zorgen wij ervoor dat je ons filiaal met afgedrukte exemplaren verlaat. 

Wil jij graag je foto’s samen bundelen in een fotoboek die je digitaal kan ontwerpen naar je eigen smaak? Dan bieden wij jou hier de mogelijkheid toe. Of je nou een klein compact boekje wilt of een grote fotoboek wij zorgen ervoor. Ons software is gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de boekjes in een mum van tijd zijn ontworpen. Zowel foto’s die zijn geschoten met je fotocamera of mobiele telefoon kunnen toegevoegd worden in het fotoboek. Mocht je wat hulp nodig hebben bij het ontwerpen van je digitale fotoboek dan heten wij jou hartelijk welkom in één van onze filialen. Samen ontwerpen wij op kiosk een schitterend digitaal fotoboekje.

Graag tot ziens bij NEBO