360° camera's

Een 360 graden kopen? Wil je iets anders dan de standaard statische beelden? Met een 360 graden camera laat je opnames tot leven komen. Dankzij de enorme groothoek geeft een 360 graden camera een volledig beeld weer. Met de opkomst van Virtual Reality zijn 360 graden camera’s populairder dan ooit! 360 graden beelden in combinatie met een VR-bril laten een kijker de opnames volledig en zeer realistisch beleven.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
Pagina
per pagina

Wat is een 360 graden camera?

Een 360 graden camera maakt zoals de naam al zegt 360 graden opnamen, dit wil zeggen dat deze een volledig beeld van de omgeving maakt. Dit is mogelijk door het gebruik van verschillende lenzen. Het is te vergelijken met de camera van een Google Streetview auto die beelden maakt van alles om hem heen, net zoals een 360 graden camera.

360 graden beelden geven de kijker het gevoel of zich midden in de opname te bevinden. Deze beelden kunnen worden bekeken via een smartphone, tablet of computer. Sinds de opkomst van de VR-bril worden 360 graden camera’s nog interessanter. Het bekijken van 360 graden beelden met een VR-bril laat de kijker namelijk totaal opgaan in de beelden. De kijker kan dan alle kanten op kijken en ziet alleen de 360 graden beelden en niks anders, waardoor het een zeer realistische ervaring wordt, alsof je er bij bent.

Waarom een 360 graden camera?

Met een 360 graden camera ben je instaat om een kijker een volledig beeld van een bepaalde situatie te geven. Een 360 graden camera is licht in gewicht en heeft een compacte afmeting, dit maakt dat de 360 graden camera gemakkelijk is mee te nemen. Door de enorme groothoek van een 360 graden camera ben je instaat om schitterende panorama’s te maken. De mogelijkheid om volledige beelden te schieten komt tot zijn recht bij bijvoorbeeld het opnemen van een sport, onderwateropnames, festivals of op vakantie bijvoorbeeld.

De gemaakte beelden zijn eenvoudig te delen met je smartphone of ander apparaat via bluetooth of Wi-Fi. Op sociale media zijn 360 graden video’s in opkomst, platformen als YouTube en Facebook ondersteunen deze video’s en de verwachting is dat op den duur meer platformen zullen volgen.

Virtual Reality

Virtual Reality is in opkomst, hoewel we ons nog aan het begin van de mogelijkheden bevinden zal deze technologie steeds verder ontwikkeld worden. Met een VR-bril kun je gemaakte 360 graden beelden zo realistisch mogelijk bekijken. Met de Homido Virtual Reality set kun je video tot leven wekken. In plaats van kijken naar je vakantiefoto’s kun je nu virtueel rond lopen op je vakantiebestemming! Omarm de toekomst en geniet van de voordelen van revolutionaire technologie.

NEBO: Uw speciaalzaak voor videocamera’s en accessoires

Voor 360 graden camera’s en bijbehorende accessoires is NEBO een vertrouwde naam sinds 1923. Ambachtelijke vakkennis in de online wereld is zeldzaam. In onze uitstekend beoordeelde webshop helpen we u graag aan de juiste elektronica.

Mocht je vragen hebben dan helpen onze deskundige experts je graag. Neem contact op via de chat of kom langs in één van onze 6 vestigingen.